SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (5/11)

Betsson: Μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Νοεμβρίου 2023 - 09:40
05/11/2023 - 09:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με κορυφαίες αποδόσεις .jpg

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ματς ανεβασμένος στο ποδοσφαιρικό σκέλος, προερχόμενος από δύο επιτυχίες, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να γυρίσει σελίδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος του Ολυμπιακού δίνεται στο 1,52**, ενώ το να φύγει με το διπλό ο ΠΑΟΚ από το Φάληρο προσφέρεται στο 6,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βρήκε το δρόμο του και πήρε νίκες σε δύσκολα παιχνίδια. Νίκησε με 2-1 τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας για τους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο ΠΑΟΚ, πάλι, έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στην τρέχουσα σεζόν στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ. Το οποίο δημιουργεί και πάλι αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι ικανός να πάρει νίκες απέναντι στις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Διότι πέραν εκείνου του ματς έχει και ισοπαλίες με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένα νέο τεστ για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πλούσιο ρόστερ με παίκτες που ατομικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» από τα άκρα. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αμυνθεί, αλλά το «κλειδί» για εκείνον θα είναι το κατά πόσο αποτελεσματικός θα είναι και στις δύο περιοχές.

Οι δύο προπονητές αναμένεται να κάνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος στις συνθέσεις, αλλά ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με την επιστροφή δύο βασικών παικτών. Οι Κώστας Φορτούνης και Ροντινέι είναι διαθέσιμοι με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να υπολογίζει πλέον σ' ένα πιο ευέλικτο και δυναμικό σχήμα για την επίθεσή του. Όσο για τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ άρχισαν να παρουσιάζονται κάποια προβλήματα τραυματισμών, παίκτες να νιώθουν ενοχλήσεις και να μην βρίσκονται στο μάξιμουμ που σημαίνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει... υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας του.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να νικήσει ο Ολυμπιακός χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 2,65** (από 2,40), ενώ η νίκη των γηπεδούχων με Over 2,5 στο ματς και να σκοράρει ο Γιόβετις πληρώνεται 4,15** (από 3,75).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Basket League. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, ενώ ο Ολυμπιακός προερχόμενος από απαιτητικά ματς θέλει να βάλει τις βάσεις για να... απογειωθεί.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν πλούσια προϊστορία, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν νικά τους «ερυθρόλευκους» από το 2018. Έκτοτε έχει υποστεί δέκα ήττες. Κι ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει 11 τις συνεχόμενες επιτυχίες του. Χαρακτηριστικό είναι πως προσφέρεται στο 1,07**, ενώ ο άσος του ΠΑΟΚ φτάνει στο 7,90** με το χάντικαπ να τοποθετείται στους 14,5 πόντους, τον ΠΑΟΚ σε απόδοση 1,92** και τον Ολυμπιακό να δίνεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμοιαζε να έχει βρει ρυθμό κι έτρεχε σερί τριών νικών, άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα τραυματισμών και κούρασης τις προηγούμενες ημέρες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 86-76 από το Λάυριο εκτός έδρας σε ματς που μπήκε κάκιστα στο παρκέ και κυνηγούσε μάταια όλο το παιχνίδι. Κι ενώ έψαχνε την ανάκαμψη στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπενφίκα για το Basketball Champions League, «βυθίστηκε» σε μεγαλύτερο προβληματισμό μιας και την Τετάρτη (1/11) ηττήθηκε με 94-72.

Ο Ολυμπιακός κι εκείνος πίστεψε πως βρισκόταν στο μονοπάτι να βρει τον καλό του εαυτό και να θυμίσει την ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Όμως, η ήττα με 66-54 την περασμένη Δευτέρα (30/10) από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την Basket League ήταν δυνατό χτύπημα. Την Πέμπτη (2/11) έχασε στη Φενέρμπαχτσε με 79-77 για τη regular season της Euroleague. Το Over - Under στο ματς δίνεται στους 155,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) και απόδοση 1,88**.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet