SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (5/11)

Sportingbet - Προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (5/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Νοεμβρίου 2023 - 09:35
05/11/2023 - 09:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-04_16-08.jpeg

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 10η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ωστόσο τα «φώτα» πέφτουν στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. 

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Με νίκη θέλουν να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που έρχονται αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αμφότεροι, έχουν στόχο να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στο… κυνήγι της 1ης θέσης. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από «διπλό» στο Ηράκλειο της Κρήτης, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-0, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ. Στα αγωνιστικά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φρέιρε και του Ιμπόρα, ενώ αντίθετα Φορτούνης και Ροντινέι αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Για τους Θεσσαλονικείς, οι απουσίες του Κουλιεράκη, του Βιεϊρίνια αλλά του Μπάμπα Ράχμαν δημιουργούν έξτρα… πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσον αφορά την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Τέσσερις νίκες μετρούν οι Πειραιώτες στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους στο Φάληρο, δύο φορές επικράτησαν οι «ασπρόμαυροι», ενώ μία αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη. Αξίζει να σημειωθεί πως στις τέσσερις πιο πρόσφατες, αμφότερες σημείωσαν το λιγότερο ένα γκολ. 

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 16:00 αρχίζει η αγωνιστική δράση της ημέρας, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Κι οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών, με την πλάστιγγα να γέρνει προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι εντός έδρας παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί. Στις 17:30, οι δύο ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος κοντράρονται στους «Ζωσιμάδες». Αμφότερες, μετρούν μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές και εφόσον δεν θέλουν να μπλέξουν στη συνέχεια θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση. Την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» για τέταρτο συνεχόμενο ματς αγωνίζονται εντός έδρας και με την βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να κατακτήσουν το «τρίποντο».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet