ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (5/11)

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (5/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Νοεμβρίου 2023 - 09:05
05/11/2023 - 09:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
vistabet.jpg

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, σε ματς χωρίς περιθώρια για απώλειες.

Vistabet - Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Ολυμπιακός αφού μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 του ΟΦΗ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει rotation και τα νέα πρόσωπα να δικαιώνουν τις προσδοκίες του Ισπανού. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές φάσεις, ενώ και ανασταλτικά κατόρθωσε να περιορίσει αισθητά τους κινδύνους. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται και πριν το ταξίδι στο Λονδίνο υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη βαθμολογία και το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως επιστρέφουν στα πλάνα της ο ηγέτης της ομάδας, Κώστας Φορτούνης, αλλά και ο βασικός μπακ, Ροντινέϊ. Οσον αφορά την παράδοση, στα δέκα τελευταία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή με πέντε νίκες, αλλά και τρεις ισοπαλίες. 

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες της Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ μετά την εντυπωσιακή ανατροπή στη Σκωτία και τη νίκη κόντρα στην Αμπερντίν, ηττήθηκε 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο rotation, όμως οι επιλογές του δεν τον δικαίωσαν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε νωθρός, δεν ήταν πειστικός στο δημιουργικό κομμάτι και δεν απείλησε την ΑΕΚ. Ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον άφησε πιο πίσω στη βαθμολογία. Οι «Ασπρόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν επαφή με την κορυφή, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δώσει θέση στην ενδεκάδα σε παίκτες του περσινού κορμού της ομάδας. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός πως ο Κουλιεράκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα βρεθεί κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, δύσκολα θα προλάβει ο Βιεϊρίνια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet