SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (6/11)

Λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ-Τσέλσι με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (6/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Νοεμβρίου 2023 - 12:01
06/11/2023 - 12:01
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Τότεναμ-Τσέλσι  με κορυφαίες αποδόσεις.png

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ φιλοξενεί την Τσέλσι σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία και να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης. Η Τσέλσι ψάχνει μια νίκη που θα της δώσει ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος των «σπερς» προσφέρεται στο 2,11**, ενώ το διπλό των «μπλε» φτάνει στο 3,19** στην πλατφόρμα της Betsson, με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να μας προσφέρουν σπουδαίο θέαμα στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Η Τότεναμ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα Αγγλίας με ρεκόρ 8-2-0 και 22-9 γκολ, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες, εντός έδρας και έχει τέσσερις νίκες με δύο από αυτές τις νίκες να είναι επί άλλων ομάδων του λεγόμενου «Big-6» της Premier League: της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και της Λίβερπουλ (2-1).

Ωστόσο, η Τότεναμ όσο καλύτερα παίζει τόσο αυξάνεται και ο... θόρυβος γύρω της που μπορεί να την αποπροσανατολίσει. Κυρίως μια ερώτηση που έκανε... ζημιά στην Άρσεναλ την περασμένη σεζόν. «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;». Μια επιτυχία απέναντι στην Τσέλσι θα ενίσχυε την πεποίθηση πως τουλάχιστον μπορεί να το διεκδικήσει.

Βέβαια, οι υπόλοιπες που «κυνηγούν» τον τίτλο εκτιμούν πως η Τότεναμ θα βρίσκεται στο... μείγμα ως το τέλος γιατί παίζει μια φορά την εβδομάδα κι αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει φρέσκους παίκτες, οι τραυματισμοί να μην την επηρεάζουν τόσο πολύ, να δουλεύει περισσότερο κι έπειτα στον αγωνιστικό χώρο να μπορεί να παίζει σε υψηλότερη ένταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Η Τσέλσι, στο μεταξύ, έχει κι αυτή το ίδιο... πλεονέκτημα. Ένα ματς την εβδομάδα -τον περισσότερο καιρό- χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Άγγελο Ποστέκογλου στην Τότεναμ, ο κόουτς των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δεν έχει καταφέρει να βρει την κατάλληλη... συνταγή ως τώρα. Ο πρώην τεχνικός των «σπερς», τον οποίο οι οπαδοί της Τότεναμ λατρεύουν, βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση.

Είναι λογικό πως ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετική φύση το Over 2,5 γκολ να θεωρείται πιο πιθανό και να προσφέρεται φαβορί στο 1,69** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Δημοτικό Στάδιο Σερρών» ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (6/11/2023) σε ματς για τη 10η αγωνιστική της Super League. Τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και ο ΟΦΗ θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο άσος του Πανσερραϊκού προσφέρεται στο 2,62**, με το διπλό του ΟΦΗ να βρίσκεται λίγο ψηλότερα στο 2,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Να αναφέρουμε πως ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στην έδρα του, η οποία είχε «κλείσει» εξαιτίας προβλημάτων. Στο γήπεδο θα υπάρχει κόσμος αλλά όχι στο μάξιμουμ της πληρότητας για λόγους ασφαλείας. Ίσως αυτή η εξέλιξη να έπαιξε και το ρόλο της καθώς στο ματς Πανσερραϊκός – ΟΦΗ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους, έστω και με μικρή διαφορά σε σύγκριση με τους Κρητικούς.

Ο Πανσερραϊκός ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 2-3-3 (σ.σ. χρωστάει ματς με τον Βόλο) με 11-16 γκολ. Από τα τέρματα που έχει δεχθεί, τα έξι τα μέτρησε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αρχικά ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη εκτός έδρας και την περασμένη εβδομάδα έχασε με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΟΦΗ, από τη μεριά του, έπειτα από ένα πολύ καλό... φεγγάρι ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Για πρώτη φορά στη σεζόν δεν ήταν άκρως ανταγωνιστικός και πολύ περισσότερο στο γήπεδό του. Σε εννιά ματς, έχει ρεκόρ 3-4-2 με 10-11 τέρματα και αξίζει να αναφέρουμε πως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Ο Πανσερραϊκός κι ο ΟΦΗ ψάχνουν να επανέλθουν στο μονοπάτι των επιτυχιών και αναμένεται να πάρουν κάποια ρίσκα προκειμένου να χτυπήσουν διάνα στο στόχο τους, με την επιλογή του goal/goal να δίνεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet