SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (6/11)

Sportingbet - Κορυφαίο live στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (6/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Νοεμβρίου 2023 - 11:34
06/11/2023 - 11:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-06_11-31.jpeg

Στις 18:00, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ έρχονται αντιμέτωποι στην αναμέτρηση που ρίχνει την… αυλαία της 10ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι στην Premier League.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα «μονομαχήσουν» Πανσερραϊκός και ΟΦΗ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Αμφότεροι, προέρχονται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και μία νίκη απόψε θα τις ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα «λιοντάρια» με 9 βαθμούς βρίσκονται στην 9η θέση, ωστόσο, έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ οι Κρητικοί με 13 είναι δύο… σκαλιά πιο πάνω. Εφόσον, η ομάδα του Νταμπράουσκας φύγει με το «διπλό» από τις Σέρρες θα προσπεράσει Άρη και Λαμία και θα ανέβει στην 5η θέση. Στα αγωνιστικά, ο Λιθουανός τεχνικός, δεν υπολογίζει σε δύο βασικά… γρανάζια, στον τραυματία Μπάκιτς και τον τιμωρημένο Λάρσον. Για τον Πάμπλο Γκαρσία, παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του Ντανκλερούι, επιστρέφει ο Πεταυράκης, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος βασικός χαφ, Ουεντραόγκο. Το 2008 καταγράφεται η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στις Σέρρες για την πρώτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τότε, ο ΟΦΗ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, ενώ στις τέσσερις ακόμα επισκέψεις του στη Βόρεια Ελλάδα μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Sportingbet - LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να παραμείνει αήττητη και στην κορυφή της Premier League θα επιδιώξει απόψε η Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι. Τα «σπιρούνια» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Το 8-2-0 που τρέχει είναι το καλύτερο ξεκίνημα σεζόν σε βάθος 10 αγώνων από τη σεζόν 1960/61. Το μομέντουμ είναι με το μέρος της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου και η φετινή Τσέλσι δύσκολα θα μπορέσει να βάλει εμπόδια. Οι «μπλε» του Λονδίνου μετρούν 15 ήττες συνολικά το 2023 στην Premier League, μία λιγότερη από όσες είχαν το 2021 και το 2022. Το αποψινό είναι ένα ιδιαίτερο ματς για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, καθώς πέρασε μια πενταετία στον πάγκο της Τότεναμ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet