SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! (7/11)

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League! (7/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Νοεμβρίου 2023 - 11:38
07/11/2023 - 11:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
vistabet.jpg

Ντέρμπι στο «Μεάτσα», η Μίλαν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν με στόχο να βάλει… φρένο στην αντίπαλό της και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη πρόκρισης.

Vistabet - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Champions League!

Η Παρί Σεν Ζερμέν στο καλύτερο φετινό της ματς επικράτησε 3-0 της Μίλαν και βρέθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου. Oι Παριζιάνοι σε μια εντυπωσιακή παράσταση δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους Ροσονέρι, πέτυχαν τη δεύτερη νίκη στο γκρουπ και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για την πρωτιά. Σε εξαιρετικό μομέντουμ η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, μετρά πέντε διαδοχικές νίκες εντός κι εκτός συνόρων σκοράροντας από τρία τέρματα. Στα πρώτα 20 παιχνίδια της κόντρα σε ιταλικές ομάδες η Παρί μετρούσε μόλις δυο νίκες, ωστόσο στα τέσσερα τελευταία έχει μόνο νίκες. Στο Μιλάνο θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη πρόκρισης, αν και στις δυο τελευταίες εξόδους έχει ηττηθεί. Τελευταία φορά που γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες στο Champions League ήταν στο διάστημα Δεκεμβρίου 2017 - Σεπτεμβρίου 2018. Σύμμαχος η... επίθεση, μιας και η Παρί σκοράρει σε 47 σερί παιχνίδια ομίλων, ενώ την τελευταία φορά που δε βρήκε δίχτυα ήταν το 2015 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Vistabet - Serie A σε Ζωντανή Μετάοδση*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια κακή εμφάνιση, ακόμα μια ήττα για τη Μίλαν, η οποία δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στην Ουντινέζε. Σε κάκιστο μομέντουμ οι Ροσονέρι, δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν στα τέσσερα τελευταία ματς εντός κι εκτός συνόρων. Αγνοούν τη νίκη και στη φάση των ομίλων, έχοντας μόλις δυο ισοπαλίες. Ετσι, η αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν αποκτά χαρακτήρα… τελικού, αφού με νίκη θα παραμένει ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Έντονη κριτική δέχεται ο κόουτς Πιόλι, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση. Η Μίλαν απέτυχε να σκοράρει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της, αφού προηγουμένως το είχε πετύχει μόνο σε δύο από τα πρώτα 10 παιχνίδια της σεζόν. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας έξι γκολ κι όλα αυτά σε ηλικία 37 ετών.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet