SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON! (9/11)

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη παίζουν στην Betsson! (9/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Νοεμβρίου 2023 - 13:29
09/11/2023 - 13:29
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη παίζουν στην Betsson!.png

Η τέταρτη αγωνιστική του Europa League και του Europa Conference League είναι εξαιρετικά σημαντική για τις Ελληνικές ομάδες και στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται Ενισχυμένες Αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια. 

Στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν από τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες και θέλουν διακαώς να πάρουν αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Europa League, είτε αυτό της συνέχειας στα play off που οδηγούν στο Europa Conference League. Εκεί, όπου ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και κόντρα στην Αμπερντίν είναι το φαβορί για να τις κάνει τέσσερις.  

Στο «Roazhon Park» η Ρεν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και μετά τη νίκη της με 2-1 στην Αθήνα θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση, την στιγμή που ο ελληνικός σύλλογος ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο άσος της Ρεν προσφέρεται στο 1,62**, ενώ το ενδεχόμενο να φύγει ο Παναθηναϊκός με το διπλό από τη Γαλλία πληρώνει στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ρεν έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της, αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1-4). Στα εν λόγω ματς δέχθηκε δέκα γκολ, αριθμός που αναδεικνύει τα κενά της στα μετόπισθεν. Ο Παναθηναϊκός μάλλον άξιζε περισσότερα στο πρώτο ματς και θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο νιώθοντας πως έχει πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να σκοράρει πρώτος ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 3,20** (από 2,90).

Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Μαρσέιγ. Στην ήττα της με 3-1 στη Γαλλία η ΑΕΚ έφυγε με την αίσθηση πως άξιζε κάτι καλύτερο. Αυτό θα επιδιώξει μπροστά στο κοινό της. Η ΑΕΚ είναι ελαφρώς φαβορί με τον άσο της να βρίσκεται στο 2,46**, την στιγμή που το διπλό της Μαρσέιγ τοποθετείται στο 2,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει σταθερότητα, ενώ η Μαρσέιγ ζει σε μια διαρκή έκρυθμη κατάσταση. Αφού νίκησε την ΑΕΚ είδε το ντέρμπι με την Λιόν να αναβάλλεται εξαιτίας επεισοδίων οπαδικής βίας και έχει μόλις μια επιτυχία στα επτά τελευταία ματς της κι αυτό δεν αρέσει καθόλου στο κοινό της που τα έχει με τη διοίκηση και τους παίκτες, ενώ σιγά σιγά μπαίνει και στο κάδρο ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της ΑΕΚ σε συνδυασμό με Over 2,5 στο ματς και να σκοράρει ο Πόνσε έχει απόδοση 5,50** (από 5,00).

Ο Ολυμπιακός πάει στο «London Stadium» και μετά το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναζητά ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση στο «κυνήγι» της πρόκρισης. Οι Άγγλοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης με τον άσο της Γουέστ Χαμ να δίνεται στο 1,65**, ενώ το ενδεχόμενο να κάνει το δύο στα δύο ο Ολυμπιακός εναντίον της φτάνει στο 4,69** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Γουέστ Χαμ ναι μεν πριν από μια εβδομάδα ξεπέρασε και με σχετική άνεση με σκορ 3-1 την Άρσεναλ στο EFL Cup, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει τέσσερις ήττες με την άμυνά της να δέχεται εύκολα γκολ (11 τέρματα κατά σε αυτά ματς). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε έχασε με 3-2 από την Μπρέντφορντ για την Premier League.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ένιωσε πως βρήκε... φλέβα χρυσού με τις εμφανίσεις του απέναντι στη Γουέστ Χαμ (2-1) και τον ΟΦΗ (2-0) που τον βοήθησαν να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό. Και πάνω που πήγε με ανεβασμένο το ηθικό στο σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ, προσγειώθηκε απότομα. Έχασε με 4-2, αλλά το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια για το πόσο άσχημα έπαιξε. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να προηγείται ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 5,25** (από 4,75).

Τέλος, στο Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του με την Αμπερντίν ώστε να πάει με το μάξιμουμ των βαθμών στον «τελικό» της πρώτης θέσης κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με συγκλονιστική ανατροπή στο πρώτο ματς στην Σκωτία (3-2) και ακολούθως πέρασε σαν σίφουνα από το Φάληρο. Η νίκη του ΠΑΟΚ έχει απόδοση 1,28**, ενώ η έκπληξη των Σκωτσέζων βρίσκεται στο 10.00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το σκορ 1-0 υπέρ του στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 3,75** (από 3,40).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet