SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ EUROPA & CONFERENCE LEAGUE! (9/11)

Sportingbet - Προσφορά* στους αγώνες του Europa & Conference League! (9/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Νοεμβρίου 2023 - 12:52
09/11/2023 - 12:52
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-09_12-45.jpeg

Στην «μάχη» του Εuropa League και Europa Conference League ρίχνονται απόψε οι ελληνικές ομάδες.

Στις 19:45, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεν και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αμπερντίν στην Τούμπα. Στις 22:00, ΑΕΚ και Μαρσέιγ κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. 

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Europa League!

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ταξίδεψε στην βορειοδυτική Γαλλία ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με τέσσερις βαθμούς βρίσκονται στην 2η θέση του 6ου ομίλου, ωστόσο ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, μπορεί να τους πετάξει εκτός των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του Europa League. Η Ρεν όπως αποδείχτηκε και από την πρώτη αναμέτρηση στη Λεωφόρο είναι πολύ δυνατή αντίπαλος και από την μεριά της θέλει το «τρίποντο» για να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση. Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων παραμένουν οι Χουάνκαρ και Πάλμερ – Μπράουν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Με ορμητήριο το γήπεδο της η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μαρσέιγ και να επιστρέψει στην κορυφή του 2ου ομίλου. Η ήττα από τους Γάλλους στη Μασσαλία έριξε την Ένωση στην 2η θέση, όπου ισοβαθμεί με την Μπράιτον. Ο Ματίας Αλμέιδα εκτός των Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, τονίζοντας παράλληλα στους παίκτες του την κρισιμότητα του αγώνα. 

Δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και γνωρίζουν πως η αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του Φαλήρου. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσιάσει αρκετή αστάθεια στην απόδοσή της, κάτι το οποίο φάνηκε την περασμένη Κυριακή, όπου ηττήθηκε με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άπαντες στους Πειραιώτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας στο “London Stadium” είναι αρκετά μεγάλος.

Sportingbet - Βuild A Bet* στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «τρίποντο» που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa Conference League θα επιδιώξει απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται την Αμπερντίν στην Τούμπα και με νίκη θα φτάσει τους 12 βαθμούς στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, αρκετούς για να προχωρήσει ακόμα παρακάτω. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε τρομερό μομέντουμ μετά και το «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ μία νίκη σε έξι αγώνες μετρούν οι Σκωτσέζοι στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet