COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ MIDEA-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (12/11)

Άρης Midea-Παναθηναϊκός με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (12/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Νοεμβρίου 2023 - 09:50
12/11/2023 - 09:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Άρης Midea-Παναθηναϊκός με κορυφαίες αποδόσεις .png

Στο «Nick Galis Hall» Άρης Midea και Παναθηναϊκός μονομαχούν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Άρης Midea βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες για να πάρει μια σπουδαία νίκη, με τον Παναθηναϊκό να προέρχεται από ματς στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου για τη Euroleague την Παρασκευή (10/11) και να πρέπει να προσαρμοστεί στις συνθήκες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Άρης Midea και Παναθηναϊκός έχουν σπουδαία προϊστορία και αξίζει να αναφέρουμε πως ο γηπεδούχος επικράτησε στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Το να το επαναλάβει και πάλι και να πάρει τον άσο o Άρης Midea δίνεται στο 5,55**, με το διπλό στο 1,13** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Άρης Midea – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά είναι σαφή και οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους επιχειρήματα, οι μεν για να τα αψηφήσουν και οι δε για να τα επιβεβαιώσουν. Ο Άρης Midea μετράει δύο συνεχόμενες νίκες κι επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ανάμεσα στην Basket League και το EuroCup. Μάλιστα, προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και πολύ σημαντική επιτυχία με 65-63 επί της Μπούντουτσνοστ εκτός έδρας για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Άρης Midea παίζει εξαιρετική άμυνα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα υπό τον Γιάννη Καστρίτη και αναμένεται αθρόα συμπαράσταση και μια ωραία ατμόσφαιρα που είναι πιθανό να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και σταδιακά δείχνει τα στοιχεία της ομάδας που οραματίζεται ο προπονητής του Εργκίν Αταμάν. Το χάντικαπ στο -12,5 για τον Παναθηναϊκό δίνεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson, με το Under 151,5 συνολικών πόντων (με παράταση) να τοποθετείται στο 1,90**.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Stamford Bridge» η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Η Τσέλσι έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό και παίζει ολοένα και καλύτερα. Η Μάντσεστερ Σίτι ανέπτυξε ταχύτητα το τελευταίο διάστημα και ξέρει πως είναι σημαντικό να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Η Τσέλσι προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ καθώς ο άσος φιγουράρει στο 4,57** και το διπλό της Σίτι δίνεται στο 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι τα προγνωστικά παρουσιάζουν ποια ομάδα έχει τις καλύτερες πιθανότητες να επικρατήσει, αλλά ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Πεπ Γκουαρδιόλα, έδειξε τεράστιο σεβασμό προς τους «μπλε». Διότι η Τσέλσι έχει επιχειρήματα για να πιστέψει πως μπορεί να αψηφήσει τις προβλέψεις και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι, στο μεταξύ, αφότου επέστρεψε στη δράση μετά την προηγούμενη διακοπή και μέχρι τώρα έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, με τρεις σερί επιτυχίες στην Premier League (9-0-2 το ρεκόρ της με 28-8 γκολ). Στο Champions League μετρά «4 στα 4» και στο τελευταίο της ματς την Τρίτη (7/11) επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Γιούνγκ Μπόις εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού. Ωστόσο, σε πολλά παιχνίδια της έχει «κενά» διαστήματα και η άμυνά της είναι ευάλωτη, με goal/goal να είναι η φαβορί επιλογή στο ματς με απόδοση 1,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο «Olimpico» διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς Λάτσιο και Ρόμα θα παίξουν για τη νίκη χωρίς φόβο και με πολύ πάθος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A. Στο ματς στην κοινή τους έδρα ο άσος προσφέρεται στο 2,90**, ενώ το διπλό το συναντάμε στο 2,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Λάτσιο – Ρόμα είναι σίγουρο πως η ένταση θα φτάσει στα κόκκινα, με την «Αιώνια Πόλη» να βρίσκεται εδώ και μέρες στο πόδι αφότου την ξεσήκωσε ο προπονητής της Λάτσιο Μαουρίτσιο Σάρι.Με την ομάδα του να νικάει με 1-0 εντός έδρας τη Φέγενορντ την Τρίτη (7/11) στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League χαρακτήρισε το παιχνίδι που έδωσε η Ρόμα με την Σλάβια Πράγας εκτός έδρας την Πέμπτη (9/11) για τους ομίλους του Europa League «φιλικό» κι αυτό έκανε πυρ και μανία τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο που απάντησε με σκληρό ύφος. Κι είχε δίκιο, αφού η ομάδα του έχασε με 2-0 στην Τσεχία. Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, θα διεξαχθεί το ματς.

Η Λάτσιο και η Ρόμα βρίσκονται στην περιφέρεια της πρώτης 4άδας της κατάταξης στη Serie A και ναι μεν μετράει το πρεστίζ του να γίνεις «αφεντικό της πόλης», αλλά εξίσου σημαντικό είναι να κάνεις βήμα προς την επίτευξη των στόχων σου και οι δύο ομάδες θέλουν εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Και με δεδομένο πως δεν αποκλείεται να ρισκάρουν, το ενδεχόμενο να φτάσει στο όριο των Over 2,5 γκολ το παιχνίδι προσφέρεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet