COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (12/11)

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (12/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Νοεμβρίου 2023 - 09:40
12/11/2023 - 09:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
vistabet.jpg

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό στο Λονδίνο, αφού το… δοκάρι του στέρησε την ισοπαλία κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εντός συνόρων οι Πειραιώτες προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που τους έφερε στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Κάκιστη εμφάνιση στο β’ 45λεπτο, ο Ολυμπιακός κατέρρευσε και γνώρισε τη συντριβή. Πλέον, στρέφει το βλέμμα στην Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας θα επιδιώξει να σταθεί εμπόδιο. O Μαρτίνεθ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα στην Αγγλία και όλα δείχνουν πως δεν θα προβεί σε αρκετές αλλαγές. Όσον αφορά την παράδοση, ο Ολυμπιακός στις δέκα τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη δεν έχει χάσει, ωστόσο μετρά πέντε ισοπαλίες. Στον αντίποδα, οι Αρκάδες πέρασαν νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού κι έβαλαν τέλος στο μίνι αρνητικό σερί των δυο ηττών. Πλησίασαν την εξάδα και στόχος τους να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό. Βέβαια, την τελευταία φορά που τον κέρδισαν στην έδρα τους ήταν το 2014, ενώ στα έξι τελευταία εντός δεν έχουν βρει δίχτυα κόντρα στους Πειραιώτες. 

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για την Τσέλσι, αφού υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Οι Μπλε κατάφεραν να λυγίσουν εκτός έδρας την Τότεναμ των εννέα παικτών, να επικρατήσουν 4-1 και να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ανέβηκε η αυτοπεποίθηση των Λονδρέζων που αναζητούν δεύτερη διαδοχική νίκη σε ντέρμπι. Ωστόσο, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δυσκολεύονται αρκετά, μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα, στα οποία δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη εντός κι εκτός συνόρων. Οι «Πολίτες» διέλυσαν με 6-1 την Μπόρνμουθ και πάτησαν ξανά στην κορυφή της Premier League, ενώ στο Champions League επικράτησαν εύκολα της Γιουνγκ Μπόις με 3-0, γεγονός που τους έφερε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τρομερή η πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Τσέλσι, μιας και η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet