COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΕΚ BETSSON BC-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (13/11)

ΑΕΚ BETSSON BC-Κολοσσός Ρόδου με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (13/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Νοεμβρίου 2023 - 10:59
13/11/2023 - 10:59
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ΑΕΚ BETSSON BC-Κολοσσός Ρόδου με σούπερ αποδόσεις .png

Στο «Olympic Hall» η ΑΕΚ BETSSON BC κοντράρεται με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ 2-3 και το παιχνίδι τους χαρακτηρίζεται κρίσιμο καθώς προσπαθούν να πάρουν τα πάνω τους, ιδίως η γηπεδούχος που θέλει να πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

H ΑΕΚ BETSSON BC είναι το μεγάλο φαβορί καθώς ο άσος δίνεται στο 1,17** και το διπλό στο 4,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Κολοσσός Ρόδου τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα και αντανακλούν τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επιπλέον, δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη το γεγονός πως η ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με την επίθεσή της να εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Τζουάν Πλάθα προέρχεται από δύο απανωτές επιτυχίες. Στην προηγούμενη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος «διέλυσε» με 103-88 τον Α.Σ. Καρδίτσας κι ακολούθως ταξίδεψε στην Πολωνία για το Basket Champions League, όπου ξεπέρασε με 86-77 την Στσέτσιν κι έκανε το τρία στα τρία στη φάση των ομίλων κι έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο δυνατό σύνολο έχει.

Η ΑΕΚ BETSSON BC σε όλη την τρέχουσα σεζόν στα επίσημα παιχνίδια της έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες. Μόλις σε δύο ματς σημείωσε κάτω από 80 πόντους και σε έξι περιπτώσεις «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 83+ πόντους. Το Over 87,5 συνολικοί πόντοι της ΑΕΚ BETSSON BC (με παράταση) προσφέρεται στο 2,00**, την στιγμή που το Under δίνεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Κολοσσός Ρόδου, από τη μεριά του, έχει υποστεί τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος με την άμυνά του να παρουσιάζει σημαντικά κενά κάθε φορά που αναμετριέται με κάποια ποιοτική ομάδα. Να σημειώσουμε ότι οι δύο από αυτές τις ήττες καταγράφηκαν σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Άρη Midea. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως με εξαίρεση το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό σε όλα τα υπόλοιπα ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ανταγωνιστικός στο παρκέ κι έδειξε μαχητικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το ίδιο θέλει να πετύχει και απέναντι στην AEK BETSSON BC.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο AEK BETSSON BC – Κολοσσός Ρόδου το στοίχημα του Τζουάν Πλάθα αφορά στη διαχείριση του ρόστερ του. Υπάρχει φθορά από το «φορτωμένο» πρόγραμμα, αλλά ολοένα και περισσότερο αναδεικνύονται και λύσεις καθώς η ομάδα του αναπτύσσει αυτοματισμούς και οι παίκτες – καινούριοι και παλιοί – προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και την φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού.

Το να βρει διαφορετικούς... πρωταγωνιστές και πλουραλισμό στην επίθεση είναι ένα από τα κλειδιά για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και για να πετύχει τους στόχους της αυτή τη σεζόν που σύμφωνα με το βεληνεκές του κλαμπ είναι υψηλοί.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet