COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ* (14/11)

Novibet: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* (14/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Νοεμβρίου 2023 - 11:14
14/11/2023 - 11:14
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Derby 2_ 14.11 Press.jpg

Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει στο ουδέτερο Aleksandar Nikolic Hall τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05).

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ξεκινά με επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, που θα είναι το «σπίτι» των Ισραηλινών για το υπόλοιπο της σεζόν και καλούνται να βρουν απαντήσεις μετά από δύο σερί ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπεσε στο 3-4 μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα ματς με τη Φενέρ  (77-79) και την Μπασκόνια (74-75) και γνωρίζει πως νέα απώλεια θα την κρατήσει ακόμα πιο μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ίσως επιστρέψει μετά από καιρό ο Λουκ Σίκμα. Παραμένει εκτός δράσης ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός
1: 1.60 | 2: 2.35

Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην άλλη μεριά, η Μακάμπι παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται στο 4-2 μετά από έξι αγώνες, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κέρδισε τρεις φορές και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό (86-81), την Ολίμπια Μιλάνο (98-90) και την Μπάγερν Μονάχου (93-90). Κόντρα στους Γερμανούς, οι Ισραηλινοί είδαν ξανά σε δράση το εξαιρετικό δίδυμο των Γουέιντ Μπάλντγουιν (12 πόντοι, 3 ασίστ) – Λορένζο Μπράουν (13 πόντοι, 7 ασίστ), ενώ σταθερά καλός είναι και ο Μπόνζι Κόλσον, που μέτρησε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ στη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη αγωνιστική παράδοση στα παιχνίδια των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι με πέντε νίκες στα επτά τελευταία ματς κόντρα στη Μακάμπι. Επιπρόσθετα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν στις δύο αναμετρήσεις μέσα στο 2023 με 95-89 και 71-68.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet