COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (14/11)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson (14/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Νοεμβρίου 2023 - 10:53
14/11/2023 - 10:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις .png

Στο ουδέτερο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει με τον Ολυμπιακό (14/11/2023) για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ισραηλινοί έχουν ρεκόρ 4-2 (χρωστούν και ματς με τη Ρεάλ), ενώ ο Ολυμπιακός 3-4 και προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα και στο μπάσκετ σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ προσφέρεται στο 1,63**, ενώ το διπλό του Ολυμπιακού φτάνει στο 2,27** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρόλο που λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ έχει φύγει από τη χώρα και φυσικά δεν υπάρχουν αγώνες για το πρωτάθλημα, τα πηγαίνει πολύ καλά στη Euroleague. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες καθώς ξεπέρασε με 98-90 την Αρμάνι Μιλάνο και με 93-90 την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή τη «διαβολοβδομάδα» προκειμένου να πάρει τα πάνω του. Στη Euroleague έχει υποστεί δύο απανωτές ήττες που ήταν επώδυνες γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να νικήσει. Έχασε με 79-77 στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε κι έπειτα με 75-74 εντός έδρας από την Μπασκόνια. Με δεδομένο πως υπάρχει πίεση για να βρει το δρόμο του και να κάνει ένα καλό σερί που θα του δώσει ώθηση, το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι must-win. Ο Ολυμπιακός, πάντως, ψάχνει να βρει τον εαυτό του. Αμυντικά είναι πιο ευάλωτος, αλλά κι επιθετικά έχει «νεκρά» διαστήματα που του κάνουν μεγάλη ζημιά στους αγώνες. Πολλές φορές έχει βρεθεί να κυνηγάει μεγάλες διαφορές.

Με την αλλαγή του φορμάτ και του τρόπου που μοιράζονται τα εισιτήρια για τα playoffs με την εισαγωγή του play-in κάθε ματς στη διοργάνωση εξελίσσεται σε τελικό. Το Under/Over συνολικών πόντων με παράταση τοποθετείται στους 159,5 με απόδοση στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να οδηγήσουν το ματς εκεί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στη Euroleague. Οι παίκτες του Οντέντ Κάτας χρειάζονται ελάχιστο χώρο για να κάνουν τη ζημιά. Ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το αντίδοτο.

Ωστόσο, η πρόκληση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι να βρει το κατάλληλο ροτέισον που θα επιτρέψει στην ομάδα του να είναι αποτελεσματική και στις δύο πλευρές του παρκέ. Σε αυτή την αναζήτηση ήταν καλό που έπαιξε και νίκησε με 92-75 τον ανταγωνιστικό Προμηθέα Πάτρας το Σάββατο (11/11) για την Basket League καθώς στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός θα χρειαστεί το μάξιμουμ από τους παίκτες του.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Ekinox» η Μπουρζ φιλοξενεί τον Άρη Midea (14/11/2023) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του EuroCup. Η Μπουρζ έχει ρεκόρ 4-2 κι ο Άρης Midea τρεις νίκες και τρεις ήττες. Κοιτάζοντας τις τιμές στις οποίες προσφέρονται οι δύο ομάδες, βλέπουμε πως ο άσος της Μπουρζ δίνεται στο 1,24** και το διπλό του Άρη Midea στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson, η οποία είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Η Μπουρζ άρχισε πολύ δυνατά «γράφοντας» τρεις νίκες στη σειρά, αλλά έπειτα άρχισαν οι αναποδιές και υπέστη δύο ήττες στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 100-96 από την Λιετκαμπέλις στην Λιθουανία κι ως εκ τούτου ψάχνει αντίδραση.  Άλλωστε, αξίζει να σημειώσουμε πως από κάθε γκρουπ προκρίνονται οι δύο πρώτες στα προημιτελικά με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3-6 να παίζουν σε έναν έξτρα νοκ άουτ γύρο για να περάσουν στην 8άδα.

Ο Άρης Midea, από τη μεριά του, άρχισε με δύο ήττες κι έπειτα... απογειώθηκε. Έχει πάρει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές στη διεθνή διοργάνωση πραγματοποιώντας ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις με «σημαία» την άμυνά του. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του κι αυτό αν μη τι άλλο δείχνει το «μέταλλο» της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, που έχει φιλοδοξίες να κάνει μακρά πορεία στο θεσμό. Η Μπουρζ ποντάρει στην επίθεση. Βάζει 85,2 πόντους και δέχεται 81,8 ανά ματς. Από την άλλη ο Άρης Midea βασίζεται στην άμυνά του. Σκοράρει 68,7 και δέχεται 68,9. Φυσικά, θα παίξει ρόλο και η φθορά που έχουν να αντιμετωπίσουν οι προπονητές μιας και η Μπουρζ έρχεται από συντριβή το Σάββατο (11/11) με 92-61 από τη Σεν Κουεντέν, ενώ ο Άρης Midea έχασε εντός έδρας με 65-75 από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (12/11) για την Basket League.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet