SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ EUROLEAGUE! (15/11)

bwin - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague! (15/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Νοεμβρίου 2023 - 11:43
15/11/2023 - 11:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-15_11-40.jpeg

Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνεται απόψε το ενδιαφέρον στην… αυλαία της 8η αγωνιστική της EuroLeague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 21:15.

bwin - EuroLeague με κορυφαίες αποδόσεις!

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στην EuroLeague θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ζαλγκίρις. Οι «πράσινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα έχουν ως στόχο την  4η νίκη, η οποία θα τους φέρει ισόβαθμους με τον Ολυμπιακό και την Εφές στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν άντεξε στον σκληρό αγώνα κόντρα στον Άρη κι έφυγε με το «διπλό» από το Αλεξάνδρειο κάνοντας το 6x6 στην εγχώρια λίγκα. Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος προπονητής τους «τριφυλλιού» δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα ματς στους Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου, οι οποίοι παραμένουν στα… πιτς κι αναμένεται να επιστρέψουν στις αρχές του 2024. Το ίδιο ρεκόρ (3-4) με τον Παναθηναϊκό «τρέχει» η Ζαλγκίρις, η οποία προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Κάζις Μακβίτις έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Εφές, ωστόσο, ηττήθηκε στην παράταση. Στα αγωνιστικά, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ντίμσα, ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι αρκετά κομβικός για τους Λιθουανούς. 

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφής είναι η υπεροχή του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από το 2000 οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 30 φορές στη EuroLeague, με τους «πράσινους» να μετρούν 20 νίκες έναντι των 10 που έχουν πανηγυρίσει οι Λιθουανοί. Οι 12 απ’ αυτές είναι εντός έδρας, ωστόσο, στις τελευταίες πέντε επισκέψεις στην Αθήνα, η Ζαλγκίρις μετρά τρία «διπλά»! 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet