PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ EUROLEAGUE! (16/11)

bwin - Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague! (16/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Νοεμβρίου 2023 - 12:02
16/11/2023 - 12:02
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-16_11-00.jpeg

Συνέχεια απόψε στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague. Στις 21:15, o Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με στόχο να… χτίσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

bwin - EuroLeague με αμέτρητα ειδικά!

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το σπουδαίο «διπλό» στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες παρά τις σοβαρές απουσίες που τους ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό δεν πτοήθηκαν και με… όπλο την άμυνά τους πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς. Έτσι, με ρεκόρ 4-4 βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό, την Μπασκόνια και την Εφές. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι διαθέσιμους τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα τον αφήσει εκτός για σχεδόν έναν μήνα. Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από την εμφατική νίκη κόντρα στην Φενερμπαχτσέ με 87-56 και στόχος των Σέρβων είναι το πρώτο τους «διπλό» από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν  δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.  

bwin - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Ολυμπιακός στην «παράδοση» του κόντρα  στον Ερυθρό Αστέρα να μετρά 7 νίκες έναντι 6 ηττών, ωστόσο, καταγράφει αρνητικό ρεκόρ τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, ανεξαρτήτως έδρας, την τελευταία διετία. Πέρσι, η σερβική ομάδα επικράτησε με 90-86 στο Φάληρο και 87-79 στο Βελιγράδι, ενώ πρόπερσι πάλι με διαφορά τεσσάρων πόντων έφυγε με το «διπλό» από το ΣΕΦ (76-72) και νίκησε 81-76 στην έδρα της. Η τελευταία φορά που καταγράφεται νίκη των «ερυθρολεύκων» είναι στις 5 Μαρτίου 2021, όταν επικράτησαν εντός έδρας με 94-79.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet