PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (16/11)

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (16/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Νοεμβρίου 2023 - 12:00
16/11/2023 - 12:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας με σούπερ αποδόσεις .png

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός αναμετριέται με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague καθώς οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν τη «διαβολοβδομάδα».

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα και στο μπάσκετ σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να πάρει νίκες απ' οπουδήποτε. Ο άσος του Ολυμπιακού προφέρεται στο 1,36**, ενώ το διπλό του Ερυθρού Αστέρα δίνεται στο3,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποιότητα και η διαφορετική αφετηρία καθιστούν τον Ολυμπιακό φαβορί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα κι αυτό καταγράφεται στις αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει αρχίσει με έλλειψη σταθερότητας τη σεζόν στη Euroleague, αλλά τι να πει κι ο Ερυθρός Αστέρας που για αλλού τραβούσε κι αλλού τον έχει βγάλει ο δρόμος καθώς η διοίκησή του γρήγορα αποφάσισε να απολύσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να προσλάβει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως χρειάζεται και μια περίοδος προσαρμογής, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή η πολυτέλεια δεν υπάρχει σε μια ομάδα με τεράστια πίεση. Άκρως θετικό το πρώτο δείγμα της σέρβικης ομάδας, καθώς την Τρίτη (14/11) συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 87-56 στο πρώτο σκέλος της «διαβολοβδομάδας».

Στην πλευρά του Ολυμπιακού, στο μεταξύ, το κίνητρο είναι η επιστροφή στις νίκες μέσα στο γήπεδό του και η υπεράσπιση του «κάστρου» του. Στο προηγούμενο ματς στο Φάληρο, ηττήθηκε με 75-74 από την Μπασκόνια. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε μεγάλο διπλό την Τρίτη (14/11) στο Βελιγράδι νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 79-74 για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Έπειτα, ο Ολυμπιακός μπορεί να αντλήσει κίνητρο κι από άλλη μια πηγή. Ο Ερυθρός Αστέρας εξελίσσεται σε κακό δαίμονά του. Η ομάδα του Πειραιά έχει υποστεί τέσσερις απανωτές ήττες από τους Σέρβους, ανεξάρτητα από την έδρα, ενώ όλα τους τα ματς κρίθηκαν το πολύ σε τρεις κατοχές. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα το ημερολόγιο έδειχνε 5 Μαρτίου του 2021. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο απολογισμός στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι επτά νίκες για τον Ολυμπιακό κι έξι για τον Ερυθρό Αστέρα. Στο χάντικαπ των 6,5 πόντων η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,94** και του Ερυθρού Αστέρα σε απόδοση 1,84** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «La Bombonera» του Μπουένος Άιρες η Αργεντινή υποδέχεται την Ουρουγουάη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Πρόκειται για μια «μάχη» κορυφής ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη, ένα ντέρμπι υψηλής έντασης που υπόσχεται πλούσιο θέαμα. Βλέποντας το Αργεντινή – Ουρουγουάη μέσα από τα στατιστικά τους είναι λογικό το γιατί ο άσος της Αργεντινής βρίσκεται στο 1,56** και το διπλό της Ουρουγουάης φτάνει στο 6,39** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αργεντινή έχει 4/4 στο γκρουπ, η τελευταία φορά που έχασε ήταν πριν από ένα χρόνο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 – που τελικά κατέκτησε. Η Ουρουγουάη έχει 2-1-1 και τώρα ψάχνει την αγωνιστική της σταθερότητα. Η Αργεντινή θα βρει απέναντί της ένα σύνολο πολύ διαφορετικό από τα άλλα κι αυτό γιατί προπονητής στην Ουρουγουάη είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Αυτό σημαίνει πως η Ουρουγουάη θα επιδιώξει να έχει τον έλεγχο, θα παίξει σε εξωφρενική ένταση και ταχύτητα για όσο αντέξει και θα έχει στο νου της πάντα την αντίπαλη εστία. Η Αργεντινή είδε τι έπαθε η Βραζιλία κόντρα στην Ουρουγουάη. Ηττήθηκε με 2-0 και το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει περισσότερα. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Αργεντινής με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Λιονέλ Μέσι προσφέρεται στο 3,90** (από 3,55).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet