PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΙΡΤΟΥΣ (17/11)

Betsson: Στήνει το σερί του ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βίρτους (17/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Νοεμβρίου 2023 - 12:19
17/11/2023 - 12:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Παναθηναϊκός-Βίρτους  με κορυφαίες αποδόσεις .png

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Το ματς θεωρείται must-win για τους γηπεδούχους που προσπαθούν να «σκαρφαλώσουν» στην κατάταξη του θεσμού και να επιβεβαιώσουν πως μπορούν να φτάσουν σε σημείο πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσουν μια θέση στα playoffs. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα και στο μπάσκετ σε πληθώρα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η Βίρτους Μπολόνια, στο μεταξύ, είναι μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Όμως στο Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,51**, ενώ το διπλό της Βίρτους Μπολόνια δίνεται στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο ομάδες, πάντως, υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Άλλωστε, ως τώρα στη διοργάνωση έχουν ξεχωρίσει για το επιθετικό τους ταλέντο, ενώ επιπλέον, αμυντικά επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν επίσης πολλούς πόντους κατά μέσο όρο. Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τετάρτη (15/11) εντός έδρας με 73-71 τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 8η αγωνιστική, ενώ και η Βίρτους Μπολόνια νίκησε 86-79 την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (14/11).

Οπότε μεταξύ της φιλοσοφίας των δύο ομάδων και της κούρασης που έχουν από τα διαδοχικά παιχνίδια, δημιουργούνται οι συνθήκες για ένα συναρπαστικό ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Άλλωστε, στη φετινή Euroleague για κάθε ομάδα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι «χρυσός» και η καθεμία επιδιώκει να υπερασπιστεί το «κάστρο» της γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να νικήσει κανείς εκτός έδρας.

Από το 2000 μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός με τη Βίρτους Μπολόνια έχουν αναμετρηθεί μονάχα τρεις φορές στη Euroleague. Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε δύο περιπτώσεις. Την περασμένη σεζόν έπαιξαν δύο φορές με την ελληνική ομάδα να νικάει μέσα στο «ΟΑΚΑ», αλλά να χάνει στην Ιταλία. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην Euroleague το στοίχημα για τον Παναθηναϊκό είναι να φτάσει σε σημείο να διεκδικήσει τον τίτλο. Εξάλλου πολλές φορές ο καινούριος προπονητής του Εργκίν Αταμάν έχει αναφέρει πως ο στόχος είναι η πρόκριση στο Final 4. Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός δίνεται στο 12,00** για κατάκτηση του τροπαίου στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Γεώργιος Καμάρας» η Ελλάδα υποδέχεται τη Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση. Η Ελλάδα θέλει να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να πάει στο ματς με τη Γαλλία για τα προκριματικά του EURO 2024 στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Η Νέα Ζηλανδία θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το ματς για να βελτιωθεί. Ο άσος της Ελλάδας προσφέρεται στο 1,35**, ενώ το διπλό της Νέας Ζηλανδίας βρίσκεται στο 8,34** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση. Η Ελλάδα, άλλωστε, είναι η ποιοτικότερη ομάδα. Ωστόσο, το ζήτημα δεν είναι μόνο αυτό. Ο προπονητής Γκουστάβο Πογέτ με τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Δευτέρα ήρθε σε αντιπαράθεση με την ΕΠΟ. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας βάρυνε καθώς δημιουργήθηκαν αμφιβολίες για το μέλλον του προπονητή και αν θα παραμείνει στη θέση του, ενώ το συγκρότημα κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στο EURO 2024 τον Μάρτιο στα playoffs.

Οπότε οι παίκτες της Ελλάδας θέλουν να πάρουν τη νίκη για να γυρίσουν σελίδα. Άλλωστε, αρκετά απογοητευμένοι είναι οι διεθνείς που δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην Ολλανδία στην προηγούμενη διακοπή που πρακτικά θα τους έστελνε απευθείας στο EURO 2024. Και τώρα διατηρούν ελπίδες, αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάζονται θαύμα κι έτσι κι οι ίδιοι μοιάζουν να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα μπαράζ.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Ζηλανδία έχει εμφανιστεί ανταγωνιστική στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε, αλλά ακόμη βρίσκεται πολύ μακριά από το να θεωρηθεί ομάδα πρώτης γραμμής. Γι' αυτό και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται να παίξει ένα δυνατό αγώνα και να δοκιμαστεί απέναντι σε μια εθνική ομάδα που τα... έβαλε στα ίσια με τη Γαλλία και την Ολλανδία. Το να επικρατήσει η Ελλάδα και μάλιστα από το πρώτο μέρος του αγώνα πληρώνει στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet