PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (17/11)

Novibet: Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (17/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Νοεμβρίου 2023 - 11:49
17/11/2023 - 11:49
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Risk Free Promo_ 17.11 Press.jpg

Λίγες ώρες μετά τη νίκη στο «θρίλερ» με τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (21:15) για το «2/2» στη διπλή αγωνιστική της Euroleague.

Δυσκολεύτηκε, βρήκε εμπόδια, όμως στο τέλος τα κατάφερε: Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά την «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και κέρδισε την σκληρή Ζαλγκίρις με 73-71, αποτέλεσμα που τον ανέβασε στο 4-4 μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Regular Season.

Το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη και κρίθηκε στις λεπτομέρειες για το «τριφύλλι», που είχε ξανά σε σπουδαίο βράδυ τον Ντίνο Μήτογλου (19 πόντοι, 3/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα). Εξαιρετικός ήταν και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μέτρησε 16 πόντους και 3 ασίστ.

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Τώρα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (21:15) και θα κυνηγήσει το απόλυτο στην διπλή αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει φυσικά στις υπηρεσίες των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, που θα επιστρέψουν σε δράση από τις αρχές του νέου έτους.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια
1: 1.45 | 2: 3.90

Οι «πράσινοι» θα βρουν μπροστά τους μία φορμαρισμένη Βίρτους Μπολόνια, αφού η ομάδα του Λούκα Μπάνκι προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνο (86-79) στο ιταλικό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Η Βίρτους Μπολόνια, που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το εντυπωσιακό 6-2, είχε σε σπουδαία βραδιά τον Ίφε Λούντμπεργκ, που «έγραψε» 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ ξανά καλός ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), που μέχρι στιγμής έχει βάλει στο… τραπέζι μία ισχυρή υποψηφιότητα για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στην περσινή χρονιά: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 88-85, ενώ έχασε στην Ιταλία με 74-64.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet