PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (17/11)

Novibet: Τα προκριματικά του Euro με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (17/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Νοεμβρίου 2023 - 12:39
17/11/2023 - 12:39
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Acca Promo 1_ 17.11 Press.jpg

Στενεύουν τα περιθώρια στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αφού οι θέσεις στην τελική φάση του Euro 2024 κλείνουν με γοργούς ρυθμούς!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει ματς χωρίς αύριο…

Στη Ρώμη, η Ιταλία υποδέχεται την Βόρεια Μακεδονία και η νίκη για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος. Οι Ιταλοί με 10 βαθμούς σε 6 ματς κυνηγούν τους Ουκρανούς (13 β. σε 7 αγώνες) στη 2η θέση για να επιστρέψουν στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία ηττήθηκε με 3-1 και η πίεση στην «Σκουάντρα Ατζούρα» έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Αναμφισβήτητα στο μυαλό των Ιταλών υπάρχει το επόμενο ματς «τελικός» με τους Ουκρανούς, αλλά και το επίπονο παρελθόν με τη Βόρεια Μακεδονία (4η με 7 βαθμούς). Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2022 νίκησε 1-0 στο Παλέρμο και απέκλεισε την Ιταλία από την τελική φάση του Μουντιάλ. Επίσης, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Βόρεια Μακεδονία έκοψε βαθμούς από την Ιταλία με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία
1: 1.16 | Χ: 7.50 | 2: 18.00

Στη Βαρσοβία, Πολωνία και Τσεχία μας υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο «μπρα ντε φερ». Η παρέα του Ρομπερτ Λεβαντόφσκι με 10 βαθμούς σε 7 ματς «καίγεται» για το «τρίποντο» της νίκης, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα χάσει οριστικά το τρένο για την τελική φάση του Euro 2024. Η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ στη διαδικασία των προκριματικών παρουσίασε τάσεις «αυτοκτονίας» και η ισοπαλία (1-1) με την Μολδαβία την περασμένη αγωνιστική επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Η Τσεχία με 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια έχει μπροστά της διπλή ευκαιρία για να παίξει για 8η σερί φορά σε τελική φάση Euro. Αν δεν καταφέρει να «χαμογελάσει» μέσα στην Πολωνία θα παίξει τα ρέστα της την Δευτέρα με τη Μολδαβία. Στο ματς του πρώτου γύρου οι Τσέχοι επικράτησαν με 3-1 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κούτσκα και Τσαβτσάρα.

Πολωνία – Τσεχία
1: 2.30 | Χ: 3.30 | 2: 3.20

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα προκριματικά του Euro.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet