PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ EUROLEAGUE! (17/11)

bwin - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague! (17/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Νοεμβρίου 2023 - 12:37
17/11/2023 - 12:37
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-17_14-31.jpeg

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της EuroLeague. Στις 21:15, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπολόνια με στόχο να διευρύνει κι άλλο το νικηφόρο του σερί. 

bwin - EuroLeague με σούπερ αποδόσεις!

Να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στην EuroLeague και να κάνει το 2x2 στην διαβολοβδομάδα που διανύουμε στοχεύει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπολόνια στο ΟΑΚΑ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται από τις δύο διαδοχικές νίκες. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από «διπλό» στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα (99-85), ενώ πριν δύο βράδια επικράτησε της Ζαλγκίρις με 73-71 στο ΟΑΚΑ. Στα αγωνιστικά, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένουν εκτός. Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποιεί με την έναρξη της διοργάνωσης η Μπολόνια. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι με ρεκόρ 6-2 βρίσκεται στην 3η θέση της EuroLeague. Η νίκη στον ιταλικό ντέρμπι με την Μιλάνο απέδειξε πως δεν είναι… πυροτέχνημα και το πλασάρισμα στην πρώτη 8άδα είναι ο κυρίαρχος στόχος της ομάδας από την περιφέρεια της Εμίλια - Ρομάνια. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για την Βίρτους με τον τραυματισμό του Τζόρνταν Μίκι, ενώ εκτός παραμένει ο Ακίλε Πολονάρα. Στις 5 Μάϊου 2002 στον τελικό του Final-4 της EuroLeague καταγράφεται η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να επικρατούν 89-83 και να… ράβουν το 3ο αστέρι στη φανέλα τους. Έκτοτε, ακολούθησαν δύο ακόμα «μονομαχίες» με αμφότερες να μετρούν από μία νίκη. 

bwin - Κορυφαίο Live Streaming* στη Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένο το πρώτο τζάμπολ της βραδιάς, όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπάγερν στο Κάουνας. Αμφότερες, «τρέχουν» το ίδιο ρεκόρ (3-5) και θέλουν τη νίκη για να βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής από την 8άδα. Στις 21:00, Βιλερμπάν και Μπασκόνια κοντράρονται στο “Astroballe”, και στις 21:30, η Μπαρτσελόνα θα ψάξει την επιστροφή της στις νίκες με αντίπαλο την Βαλένθια. Ένα τέταρτο αργότερα, Παρτίζαν και Άλμπα «μονομαχούν» στο Βελιγράδι με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet