PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ MIDEA ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (18/11)

ΠΑΟΚ-Άρης Midea το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με σούπερ αποδόσεις στην Betsson (18/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Νοεμβρίου 2023 - 12:00
18/11/2023 - 12:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ΠΑΟΚ-Άρης Midea με σούπερ αποδόσεις .png

Στην «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης Midea αναμετριούνται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League σε συναρπαστικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα που άρχισε την περασμένη αγωνιστική, ενώ ο Άρης Midea ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε δεκάδες αγορές με κορυφαίες αποδόσεις.

Πέραν του πρεστίζ το ΠΑΟΚ – Άρης Midea είναι σημαντικό για τη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 3-3 κι ο Άρης Midea 4-2. Όσο για τις τιμές που συναντάμε τις δύο ομάδες, ο άσος του ΠΑΟΚ δίνεται στο 1,76** και το διπλό του Άρη Midea στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΠΑΟΚ – Άρης Midea τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αν και στα ντέρμπι πολλές φορές ενδεχομένως να μην μετρούν το ίδιο όπως σε άλλες αναμετρήσεις. Διότι εδώ η θέληση παίζει μεγάλο ρόλο και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το δικαίωμα της περηφάνιας πως κυριαρχούν στην πόλη τους. Πόσο μάλλον σε μια πόλη με τέτοια παράδοση στο μπάσκετ όπως η Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, υπάρχουν κι άλλα δεδομένα που μπαίνουν στην εξίσωση. Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση καθώς ξεπέρασε με 67-54 τον Απόλλωνα Πατρών εκτός έδρας για την Basket League, νίκη με την οποία έβαλε τέλος σ' ένα σερί τριών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα, έστρεψε την προσοχή του στο Basketball Champions League όπου υποδέχθηκε τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη (15/11) και τη νίκησε με 79-77.

Ο Άρης Midea, από τη μεριά του, πάει στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ θέλοντας να δείξει πως μπορεί να αποτελέσει την 3η δύναμη του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι μόνες ήττες του ήταν από εκείνες τις δύο ομάδες. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 75-65 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Δεν κατάφερε, όμως, να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες. Την Τρίτη (14/11) ηττήθηκε με 72-65 από την Μπουργκ στη Γαλλία για το EuroCup.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το στοίχημα στην Basket League να είναι συναρπαστικό αυτή τη σεζόν και το επίπεδο του θεάματος και της ποιότητας των αγώνων υψηλό, το ΠΑΟΚ – Άρης Midea έχει δημιουργήσει προσδοκίες πως θα ανταμείψει το κοινό με μια σπουδαία «μάχη» και το Over 146,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο ΠΑΟΚ – Άρης Midea το στοίχημα των δύο ομάδων βασίζεται και στην αποτελεσματική διαχείριση του ρόστερ τους από τους δύο προπονητές. Τόσο ο Φώτης Τακιανός όσο και ο Γιάννης Καστρίτης γνωρίζουν πως η φθορά και η κούραση των παικτών τους από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη παίζει ρόλο, ενώ σαφώς υπάρχουν και απουσίες στα δύο «στρατόπεδα» που διαμορφώνουν τα πλάνα. Βέβαια, υπάρχει και ποιότητα για να γίνει η διαφορά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet