PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (9/12)

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League! (9/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Δεκεμβρίου 2023 - 10:30
09/12/2023 - 10:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-12-08_16-48.jpeg

Ακόμα μία υπέρβαση θα «ψάξει» τη φετινή σεζόν η Άστον Βίλα, η οποία φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Μπέρμιγχαμ. Τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας θέλει εκτός έδρας η Λίβερπουλ, για να πιέσει τους «κανονιέρηδες».

bwin - Build A Bet* στην Premier League!

Στις 14:30 και από το “Selhurst Park” θα ξεκινήσει το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. Εκεί η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λίβερπουλ, η οποία θέλει μόνο τη νίκη, για να «πατήσει» κορυφή και να βάλει παραπάνω πίεση στην πρωτοπόρο Άρσεναλ. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες καταγράφει στο αήττητο σερί της η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. To ημερολόγιο έγραφε 30 Σεπτεμβρίου, τη τελευταία φορά που ηττήθηκε. Τα τέσσερα από τα πέντε «τρίποντα» ήρθαν με την εστία της Λίβερπουλ να παραμένει απαραβίαστη. Και στις τρεις ισοπαλίες υπήρχε σκορ, ενώ οι δύο αυτών ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 1-1. Χωρίς νίκη από τις 4 Νοεμβρίου συνεχίζει την πορεία της προς τη σωτηρία η Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι διατηρούν διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θα ψάξουν την πρώτη του επιτυχία, έπειτα τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

bwin - Κορυφαίο Live Streaming* στη Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα αποτελεί την ομάδα έκπληξη της φετινής Premier League. Οι «χωριάτες» βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέσα στην ίδια εβδομάδα, θέλουν να επικρατήσουν και δεύτερης διεκδικήτριας του τίτλου! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, την Τρίτη νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» ίσως να κάνουν το χειρότερο τους ματς στη σεζόν. Απόψε και κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ, θέλουν ένα ακόμα σπουδαίο «τρίποντο», το οποίο αναλόγως με το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ, μπορεί να τη φέρει ακόμα και στη 2η θέση! Το «διπλό» για την Άρσεναλ αποτελεί μονόδρομο, για να παραμείνει στην κορυφή. Νίκη που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της. Έξι σερί νίκες σε Champions League και Premier League μετρούν οι «κανονιέρηδες», ενώ σε τρεις περιπτώσεις έφυγαν από το γήπεδο διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet