PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: Η ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ (9/12)

Betsson: Η Άστον Βίλα απειλεί και την Άρσεναλ (9/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Δεκεμβρίου 2023 - 10:00
09/12/2023 - 10:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Άστον Βίλα-Άρσεναλ με κορυφαίες αποδόσεις.png

Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Άστον Βίλα επιδιώκει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και να καταθέσει εκ νέου τα διαπιστευτήρια της για μια θέση στο επόμενο Champions League, ενώ η Άρσεναλ «μάχεται» για τον τίτλο και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο με πλούσιες αγορές και ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος της Άστον Βίλα προσφέρεται στο 3,38** και το διπλό της Άρσεναλ δίνεται στο 2,11** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αυτή την αγωνιστική να έρχεται μετά από εμβόλιμη, η Άστον Βίλα είχε λιγότερο χρόνο να προετοιμάσει το ματς μιας και υποδέχθηκε την Τετάρτη (6/12) τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την ψυχολογία της πολύ ανεβασμένη μετά τη νίκη της με 1-0 επί της πρωταθλήτριας. Η Άρσεναλ, πάλι, προέρχεται από νίκη με 4-3 επί της Λούτον εκτός έδρας την Τρίτη (5/12) και είναι το φαβορί στο ματς, εν μέρει χάρις στην ποιότητά της και εν μέρει χάρις στην τρομερή πορεία της το τελευταίο διάστημα. Μετράει έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ορισμένες από αυτές στο φινάλε, που δείχνουν πόσο αποφασισμένη είναι να σηκώσει το τρόπαιο στο τέλος της σεζόν.

Έπειτα, υπάρχει και η παράδοση. Η Άρσεναλ έχει τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες κόντρα στην Άστον Βίλα στην Premier League ανεξαρτήτως έδρας. Στα δύο τελευταία ματς, πάντως, να σημειώσουμε πως πέρασε δύσκολα και νίκησε με γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Επιπλέον, ήταν αναμετρήσεις όπου είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα και έγιναν Over 2,5.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2,85** (από 2,57), ενώ η νίκη της Άρσεναλ με Over 2,5 στο ματς και να σκοράρει ο Μαρτινέλι έχει απόδοση 6,60** (από 6,00).

Πίεση για επιστροφή στις επιτυχίες στο Αταλάντα – Μίλαν

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες βρίσκονται υπό πίεση για να πάρουν τη νίκη. Η μεν Αταλάντα γιατί το τελευταίο διάστημα έχει κάνει «κοιλιά» και βρίσκεται σε πτώση, η δε Μίλαν για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενόψει του Αταλάντα – Μίλαν η βαθμολογία μας δείχνει πως οι δύο ομάδες έχουν διαφορά εννιά βαθμών. Η Αταλάντα έχει 20 πόντους και η Μίλαν 29. Αυτή η απόσταση δεν εμφανίζεται στις αποδόσεις. Ο άσος της Αταλάντα προσφέρεται στο 2,43** και το διπλό της Μίλαν στο 2,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο παρελθόν το ζευγάρι έχει προσφέρει ορισμένα πολύ δυνατά παιχνίδια. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η Μίλαν έχει το πάνω χέρι στην πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, διάστημα στο οποίο νίκησε τέσσερις φορές! Παράλληλα, είναι και αήττητη εδώ και τρία ματς στο γήπεδο της αντιπάλου της (2-1-0). Στο Μπέργκαμο έχασε τελευταία φορά το 2019. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις η νίκη της φαβορί Αταλάντα με γκολ και από τη Μίλαν στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 5,50** (από 5,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην επίθεση η ισχύς της AEK BETSSON BC

Στο «Olympic Hall» η AEK BETSSON BC φιλοξενεί το Μαρούσι για τη 10η αγωνιστική της Basket League. Η ΑΕΚ BETSSON BC θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επιδιώκει να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία. ΑΕΚ BETSSON BC μεσοβδόμαδα για το Basketball Champions League υποδέχθηκε και «διέλυσε» με 110-79 τη Σάσαρι. Έκανε το πέντε στα πέντε στον 4ο όμιλο του θεσμού και «κλείδωσε» την πρόκρισή της στους «16». Το Μαρούσι θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και να «κυνηγήσει» το καλύτερο δυνατό.

Η ΑΕΚ BETSSON BC είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με την απόδοση του άσου στο 1,04**, που με χάντικαπ 16,5 πόντων φτάνει στο 1,95** και το διπλό του Αμαρουσίου πληρώνει 9,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Τζουάν Πλάθα τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να πάρει τα πάνω της και στην κατάταξη της Basket League, όπου έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες έπειτα από εννιά αγωνιστικές και βρίσκεται μακριά από εκεί που οραματίζεται.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet