PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΤΟΤΕΝΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (10/12)

Novibet: Τότεναμ - Νιούκαστλ με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (10/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Δεκεμβρίου 2023 - 09:40
10/12/2023 - 09:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Derby Promo_ 10.12 Press.jpg

H Κυριακή συνδυάζεται με ένα μεγάλο ντέρμπι στην Premier League, αφού η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ (18:30) για την 16η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής Premier League διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την 16η «στροφή» του πρωταθλήματος. Η Τότεναμ υποδέχεται τη Νιούκαστλ (18:30) και το παιχνίδι έχει τεράστια σημασία σε όλα τα επίπεδα και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι (27β.) ξεκίνησαν εντυπωσιακά στη σεζόν και βρέθηκαν κάποια στιγμή στην 1η θέση, όμως οι τραυματισμοί επηρέασαν την εικόνα τους και το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου διανύει περίοδο κρίσης. Είναι χαρακτηριστικό πως η Τότεναμ μετρά μόλις ένα βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια, χάνοντας από την Τσέλσι (1-4), τη Γουλβς (1-2), την Άστον Βίλα (1-2) και την Γούεστ Χαμ (1-2). Έτσι, είναι προφανές πως το ματς με τη Νιούκαστλ αποκτά χαρακτήρα τελικού, όμως το ίδιο ισχύει σε μεγάλο ποσοστό και για τους φιλοξενούμενους.

Τότεναμ – Νιούκαστλ
1: 2.15 | Χ: 3.85 | 2: 3.05

Η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας (26β.) παλεύει το τελευταίο διάστημα με απώλειες και με πάνω από δέκα παίκτες εκτός δράσης, κάτι που αποτυπώθηκε στο ματς με την Έβερτον. Η Νιούκαστλ έμεινε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, ηττήθηκε με 3-0 και έτσι μπήκε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων με εξαιρετικά αποτελέσματα (νίκη επί της Τσέλσι με 4-1, νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν).

Η ομάδα του Έντι Χάου καλείται να απαντήσει, όμως στο μυαλό της έχει και το επερχόμενο ματς με τη Μίλαν (13/12), το οποίο θα καθορίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια και το αν θα μπορέσει να βρει μία θέση ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet