PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (10/12)

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League! (10/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Δεκεμβρίου 2023 - 09:30
10/12/2023 - 09:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-12-09_13-39.jpeg

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Premier League. Τρία ματς ξεκινούν στις 16:00. Στις 18:30 το Τότεναμ - Νιούκαστλ.

bwin - Build A Bet* στην Premier League!

Η Έβερτον υποδέχεται στο Λίβερπουλ την Τσέλσι και θέλει νέα νίκη, έπειτα από αυτή το βράδυ της Πέμπτης επί της Νιούκαστλ, για να συνεχίσει την πορεία της προς την παραμονή. Τα «ζαχαρωτά» ανέβηκαν - έστω και οριακά - πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μετρώντας τρία «τρίποντα» στα τέσσερα τελευταία ματς (τα δύο με μηδέν παθητικό) δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι «μπλε» αναζητούν νίκες που θα φέρουν στο θετικό πρόσημο την ψυχολογία τους και θα τους δώσει ώθηση, για να κυνηγήσουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ποτσετίνο είναι στην 10η θέση και στο -8 από την πεντάδα. Το «διπλό» θα ψάξει η Γουέστ Χαμ στην έδρα της Φούλαμ, για να πλησιάσει την 5η θέση, την ώρα που οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εμφατικό 5-0 επί της Φόρεστ. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (στην Premier League) είναι πολλά για τη Σίτι και η νίκη σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικής σημασίας για τους «πολίτες», που παίζουν στην έδρα της Λούτον.

bwin - Κορυφαίο Live Streaming* στη Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Premier League. Τα «σπιρούνια» θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς, για να βάλουν τέλος σ’ ένα σερί πέντε αγώνων, που παραμένουν μακριά από τη νίκη. Απέναντι τους η Νιούκαστλ, που ψάχνει σερί επιτυχιών και ισορροπία, για να πλησιάσει την τετράδα. Οι «ανθρακωρύχοι» ηττήθηκαν με 3-0 την Πέμπτη στην έδρα της Έβερτον, αποτέλεσμα που «πάγωσε» το θετικό κλίμα μετά τις νίκες επί της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ. Τέσσερις ήττες οι τρεις εντός έδρας και μία ισοπαλία για την ομάδα του Ποστέκογλου, που μετά το ντέρμπι με την Τσέλσι «παλεύει» και με τις απουσίες που τη ταλανίζουν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet