PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (10/12)

Betsson: Ψάχνουν αντίδραση Τότεναμ και Νιούκαστλ (10/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Δεκεμβρίου 2023 - 09:20
10/12/2023 - 09:20
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Τότεναμ-Νιούκαστλ με  κορυφαίες αποδόσεις.png

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ κοντράρεται με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο αυτή τη σεζόν, να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα και να πάρουν εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Τότεναμ πληρώνει στο 2,10** και το διπλό της Νιούκαστλ τοποθετείται στο 3,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Τότεναμ – Νιούκαστλ τα προγνωστικά έχουν φαβορί, με τις δύο ομάδες να παίζουν την Πέμπτη (7/12) στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League. Η Τότεναμ ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή (2-1) από τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Νιούκαστλ έχασε 3-0 στην Έβερτον. Οπότε ο στόχος τους ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης είναι να κάνουν μια γρήγορη εναλλαγή και να επιστρέψουν στις νίκες.

Η Τότεναμ αυτή τη σεζόν κατά κάποιο τρόπο θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νιούκαστλ από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχοντας ένα ματς την εβδομάδα θέλει να βάλει τις βάσεις για να «χτίσει» μια πολύ καλή ομάδα που στο βάθος του δρόμου θα μπορεί να διεκδικεί τίτλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αφότου προσέλαβε τον Άγγελο Ποστέκογλου η Τότεναμ έχει κάνει άλματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Νιούκαστλ, πάλι, συνεχίζει σε αυτό το μονοπάτι, αν και υπάρχουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν, κάτι που από την άλλη είναι απόλυτα λογικό για μια ομάδα που τώρα μαθαίνει να «κολυμπάει» στα βαθιά μιας και συμμετέχει στο Champions League και παράλληλα θέλει να πρωταγωνιστήσει στο EFL Cup και ως εκ τούτου το πρόγραμμά της είναι «φορτωμένο» με αγώνες υψηλής έντασης.

Αμφότερες αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες το τελευταίο διάστημα. Η Τότεναμ εδώ και καιρό είναι μείον ορισμένους βασικούς παίκτες και έχουν επηρεαστεί τα αποτελέσματά της αν και όχι η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Η Νιούκαστλ δεν θα έχει τον βασικό τερματοφύλακά της Νικ Πόουπ, ενώ σταθερά εκτός βρίσκεται ο βασικός χαφ Σάντρο Τονάλι. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Τότεναμ με Over 2,5 στο παιχνίδι και τον Σον να σκοράρει προσφέρεται στο 4,75** (από 4,30), ενώ το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο Αλεξάντερ Ίσακ πληρώνει 3,05** (από 2,79).

Μπαρτσελόνα-Τζιρόνα: Καταλανικό ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας

Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Τζιρόνα τα προγνωστικά έχουν σαφές φαβορί, παρόλο που οι δύο ομάδες έχουν διαφορές στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα έπειτα από 15 ματς έχει ρεκόρ 10-4-1 με 28-14 γκολ, ενώ η Τζιρόνα είναι στο 12-2-1 με 34-18 και η μόνη που έχει καταφέρει να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η Τζιρόνα παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από την Μπαρτσελόνα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωστόσο, το ματς είναι μια σύγκρουση δύο ομάδων σε φόρμα. Αυτό βέβαια δεν αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, καθώς ο άσος της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1,52** και το διπλό της Τζιρόνα φτάνει στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Μπαρτσελόνα έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με τελευταία το 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας όπου πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.  Πλέον, έχοντας ανακτήσει τους μέσους Φρένκι ντε Γιόνγκ και Πέδρι μοιάζει ικανή να παίξει πιο επιθετικά, ενώ καλύπτεται και η σημασία της απουσίας του χαφ Γκάβι. Βέβαια, στις τάξεις της υπάρχει ακόμη ανησυχία για το ντεφορμάρισμα του στράικερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Τζιρόνα, από τη μεριά της, ήδη έχει πετύχει πάρα πολλά. Με ένα κλάσμα του μπάτζετ που έχουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία και θέλει να συνεχίσει να τις κοιτάζει στα μάτια για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορεί. Επιπλέον, ως μέλος του City Football Group, δηλαδή της εταιρίας που έχει υπό τον έλεγχό της τη Μάντσεστερ Σίτι και άλλες 11 ομάδες στον κόσμο, η φιλοδοξία της είναι δεδομένη. Να σημειώσουμε πως την Πέμπτη (7/12) νίκησε με ανατροπή 5-2 στην έδρα της Οριουέλα για το Copa del Rey.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με Over 2,5 στο ματς και τον Λεβαντόφσκι να βρίσκει δίχτυα προσφέρεται στο 3,00** (από 2,50).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet