PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ (12/12)

Betsson: Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου κρίνει τα πάντα για τους Κόκκινους Διάβολους (12/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Δεκεμβρίου 2023 - 11:37
12/12/2023 - 11:37
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Μαν. Γιουνάιτεντ-Mπάγερν Μονάχου με κορυφαίες αποδόσεις.png

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με την Μπάγερν Μονάχου για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει τα ρέστα της για να προκριθεί στους «16» του θεσμού, την στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ και την πρωτιά του γκρουπ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα επιλογών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2,76** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου τοποθετείται στο 2,29** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον πρώτο γύρο, η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει με 4-3.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου το κίνητρο είναι μονόπλευρο, καθώς η τελευταία του ομίλου υποδέχεται την πρώτη. Έπειτα από πέντε ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ με ρεκόρ 1-1-3. Για να περάσει στους «16» του Champions League πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου και να περιμένει πως το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τη Γαλατασαράι θα λήξει ισόπαλο. Στο μεταξύ, με νίκη και αν υπάρξει νικήτρια στο άλλο ματς τότε θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα. Παίζει με μεγάλη πίεση από την αρχή της σεζόν, ενώ ολοένα και περισσότερο στην ειδησεογραφία εμφανίζονται αναφορές πως ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του στα αποδυτήρια, ενώ πλησιάζει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που ενδεχομένως να σημαίνει πως θα παρθούν άμεσες αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το περασμένο Σάββατο (9/12) έπαιξε εντός έδρας με την Μπόρνμουθ για την Premier League και υπέστη βαριά ήττα με 3-0.

Η Μπάγερν Μονάχου, από τη μεριά της, έκανε έναν υγιεινό περίπατο στο γκρουπ. Μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Όπως προαναφέραμε έχει «καθαρίσει» την πρόκριση και την πρωτιά και τώρα απλά περιμένει αντίπαλο στους «16». Προέρχεται, όμως, από εκτός έδρας ήττα με 5-1 στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το Σάββατο (9/12) για την Bundesliga, ένα αποτέλεσμα που συγκλόνισε τους Βαυαρούς.

Στις αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το Champions League η Μπάγερν Μονάχου είναι το δεύτερο φαβορί και προσφέρεται στο 5,00** πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι που δίνεται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει και με το μέλλον τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε από νίκη επί της Τσέλσι με 2-1 στην ήττα από την Μπόρνμουθ με 3-0 και ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ βρίσκεται στη δίνη της κριτικής. Ένας αποκλεισμός δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε εξελίξεις. Η Μπάγερν μετά την «πεντάρα» από την Άιντραχτ έχει γεμίσει αμφιβολίες για το επίπεδό της και θα ψάξει αντίδραση. Στα στοιχήματα αριθμού τερμάτων το Over 2,5 είναι μεγάλο φαβορί με απόδοση 1,49** ενώ το Under 2,5 εκτοξεύεται στο 2,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

Οι γηπεδούχοι έχουν ορισμένες απουσίες, την στιγμή που οι Γερμανοί έχουν ανακτήσει κάποιους παίκτες που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα ο προπονητής Τόμας Τούχελ θέλει να χρησιμοποιήσει το ματς για να επαναφέρει το καράβι στη σωστή πορεία.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet