PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! (12/12)

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Champions League! (12/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Δεκεμβρίου 2023 - 10:38
12/12/2023 - 10:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sportingbet SoMe 1200x628.jpg

Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Τα φώτα πέφτουν στο 1ο γκρουπ, όπου Κοπεγχάγη, Γαλατασαράι, και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψουν για ένα «εισιτήριο» που οδηγεί στην φάση των «16».

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League!

Την τύχη στα χέρια τους έχουν Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι, όσον αφορά την πρόκριση τους στην φάση των «16» του Champions League. Αμφότερες, ισοβαθμούν με 5 βαθμούς και η νίκη είναι «μονόδρομος» εάν θέλουν να συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου. Η Κοπεγχάγη προκρίνεται και με ισοπαλία μέχρι 2-2, ωστόσο δεν θα πρέπει να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Μπάγερν στο “Old Trafford”. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Γαλατασαράι, καθώς προκρίνεται σε περίπτωση ισοπαλίας (από 3-3 και πάνω), αλλά δεν θα πρέπει να κερδίσουν οι «κόκκινοι διάβολοι». Στα αγωνιστικά, ο Γιάκομπ Νίστρουπ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Κλεμ και Μέλινγκ, ενώ κράτησε κλειστά τα… χαρτιά του για την τελική ενδεκάδα που θα παραταχτεί στο κατάμεστο “Parken”. Αντίθετα, ο Οκάν Μπουρούκ είδε τους Ντάβινσον Σάντσες και Ζίγιεχ να προπονούνται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, τονίζοντας πως η καλύτερη ενδεκάδα θα βγει βάσει αγωνιστικής κατάστασης και φόρμας.

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες της Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως κυλάει η σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο, όσον αφορά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» κόντρα στην Μπάγερν και παράλληλα ισοπαλία στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη - Γαλατασαράι. Μάουντ και Έρικσεν αναμένεται να πάρουν θέσεις βασικών μετά την απουσία τους στις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι Μαλάσια, Κασεμίρο, Μαρτίνες και Σάντσο. Ερωτηματικό παραμένει η ενδεκάδα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί μπορεί να είναι αδιάφοροι, καθώς έχουν κατακτήσει την 1η θέση, ωστόσο, η πεντάρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρωτάθλημα αλλάξει τα πλάνα τους για το αποψινό ματς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet