PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! (12/12)

Vistabet - Προσφορά* στους αγώνες του Champions League! (12/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Δεκεμβρίου 2023 - 10:08
12/12/2023 - 10:08
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet SoMe1200x628.jpg

Όμιλος… φωτιά είναι ο 1ος του Champions League, αφού τρεις ομάδες δίνουν μάχη για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το Europa League.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Champions League!

Η Μπάγερν πήρε περίπατο την πρόκριση στους «16» του Champions League κι από ‘κει και πέρα το… χάος. Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι έχουν την ευκαιρία τους, ενώ  η Γιουνάιτεντ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται τους Βαυαρούς, θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα το άλλο ματς να λήξει ισόπαλο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δύο τελευταία ματς του ομίλου έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να χάσει βαθμούς. Ανατροπή και ήττα από την Κοπεγχάγη, σοβαρό προβάδισμα και τελικά ισοπαλία κόντρα στη Γαλατασαράι, αποτελέσματα που την έφεραν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ήρθε και το 0-3 από την Μπόρνμουθ για να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Οι εμφανίσεις της ομάδας του Τεν Χαγκ προκαλούν απογοήτευση, ενώ τα 14 γκολ παθητικό στους ομίλους είναι η χειρότερη επίδοση αγγλικής ομάδας στο Champions League.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες της Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aξίζει να σημειωθεί, πως η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί τρία ή περισσότερα γκολ σε πέντε διαφορετικά εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο ήταν τη σεζόν 1962-63 (έξι ματς). Αντίθετα, η Μπάγερν είναι αήττητη σε 39 παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League (35 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες), μετά την ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2017-18. Παράλληλα, ο Χάρι Κέιν έχει συμμετοχή σε εννέα γκολ (5 τέρματα, 4 ασίστ) στις 11 τελευταίες του εμφανίσεις κόντρα στη Μάντσεστερ και θέλει να γίνει ο πρώτος Άγγλος που σκοράρει στο “Old Trafford” ως αντίπαλος για το Champions League.

Vistabet - Champions League με χιλιάδες ειδικά στοιχήματα!

Στο άλλο ματς, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί τη Γαλατά, θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ με ισοπαλία, αλλά και απώλεια της Γιουνάιτεντ, πάλι θα τερματίσει στη 2η θέση. Oι Δανοί έκαναν την υπέρβαση με την εντός έδρας τεσσάρα κόντρα στη Μάντσεστερα, αλλά και με την ισοπαλία στο Μόναχο. Στον αντίποδα, οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη για να βρεθούν στους «16» του Champions League. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Μάντσεστερ έχουν το πάνω χέρι και για την 3η θέση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet