ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - EUROLEAGUE ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ*! (19/12)

Sportingbet - EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (19/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Δεκεμβρίου 2023 - 11:05
19/12/2023 - 11:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
canaan4.jpg

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της EuroLeague. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη «μονομαχία» του Ολυμπιακού με την Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στη EuroLeague!

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπολόνια στην “Virtus Arena”. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Βαλένθια και με ρεκόρ 7-7 βρίσκονται στην  10η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Χωρίς απουσίες προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός την ώρα που ένα πολύ σημαντικό… γρανάζι της εκπληκτικής πορείας που διανύει η Μπολόνια θα στερηθεί ο Λούκα Μπάνκι. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μίκι που με τους 9,8 πόντους μέσο όρο έχει βάλει το… λιθαράκι του ώστε η ιταλική ομάδα να φιγουράρει στην 3η θέση με ρεκόρ 10-4. Δύο σερί νίκες μετρούν οι Πειραιώτες κόντρα στην Μπολόνια. 

Sportingbet - Ενισχυμένες Αποδόσεις καθημερινά! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε Κωνσταντινούπολη και Βαρκελώνη είναι προγραμματισμένες οι άλλες δύο αναμετρήσεις που ρίχνουν την… αυλαία της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στις 19:45, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μονακό στην “Ulker Arena”, με στόχο της άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα.

Και τις δύο φορές που τα «καναρίνια» υποδέχθηκαν του Μονεγάσκους κατέκτησαν το «ροζ φύλλο», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σημειώθηκαν πάνω από 182 πόντους. Στις 21:30, σειρά παίρνει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μιλάνο στο “Palau”.

Οι Καταλανοί με ρεκόρ 10-3 βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο εντός έδρας σερί τους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet