MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: «ΤΟΥΜΠΑ» ΚΑΙ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ειδικά στοιχήματα: «Τούμπα» και Ντεσπόντοφ για ταμείο!

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 23η στροφή της Stoiximan Super League.

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 23η στροφή της Stoiximan Super League.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Φεβρουαρίου 2024 - 09:43
18/02/2024 - 09:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
paok-olympiacos_Eidika-stoixhmata_SENTRA-GOAL.jpg

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (20:30) στην «Τούμπα» τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους φιλάθλους να επιστρέφουν στα γήπεδα της Stoiximan Super League για πρώτη φορά μετά από δύο περίπου μήνες. 

Οι «ασπρόμαυροι» οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο με 51 βαθμούς έναντι 44 των «ερυθρολεύκων» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετά τη νίκη (1-0) επί της Φερεντσβάρος, θα κάνει απόψε το εγχώριο ντεμπούτο του. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Αποδόσεις

ΚΩΔΙΚΟΣ
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
1
X
2
607
60718/02
20:30
1 - 4
1 - 4
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Προσφορά αγώνα *
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
ΕΕΕΠ | 21+ | Υπεύθυνο Παιχνίδι
icon πληροφορίες
2.04
2.16
3.39
3.57
3.85
4.15
icon περισσότερα icon λιγότερα
2.04
2.16
3.39
3.57
3.85
4.15
Νικητής αγώνα
Under/Over
Goal/NoGoal
1
2.04
1
2.16
X
3.39
X
3.57
2
3.85
2
4.15
Under
1.75
Under
1.79
Over
2.04
Over
2.08
GG
1.84
GG
1.91
NG
1.90
NG
1.96

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Ειδικά Σκόρερ

Πάμε να δούμε τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι, που δεν είναι άλλοι από τους 22 ποδοσφαιριστές.

Οι Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα, οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ, είναι τα δύο πρώτα φαβορί για να σκοράρουν. Το πιο πιθανό με βάση λογικής και φόρμας είναι να σκοράρει ο Ισπανός, όμως προσφέρεται σε ίδια απόδοση με τον Τανζανό, καθώς ξεκίνησε βασικός στο Κύπελλο και ίσως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον φέρει από τον πάγκο. Αμφότεροι προσφέρονται σε απόδοση 4.00.

Το «πρώτο βιολί» του «Δικεφάλου» τη φετινή σεζόν βέβαια είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με 9 γκολ στο πρωτάθλημα, πίσω από Μορόν (11) και Μιριτέλο (10). Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, όμως πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς είχε δοκάρι, ενώ στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό έπαιξε βασικός όμως δε βρήκε δίχτυα, οπότε θεωρούμε πως ήρθε η ώρα του να επανέλθει στη λίστα των σκόρερ απόψε. Τον βρίσκουμε σε απόδοση 4.35.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και σκόραρε με το... καλημέρα, στην ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού (1-0) επί της Φερεντσβάρος. Ο Μαροκινός είναι πρώτος σκόρερ (8) των Πειραιωτών στη Stoiximan Super League (8) και θεωρείται δεύτερο φαβορί να σκοράρει σήμερα, με την τιμή της απόδοσής του να είναι ίδια (4.35) με του Ντεσπόντοφ και μεγαλύτερη μόνο από τους δύο σέντερ φορ των «ασπρόμαυρων».

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό για τους φιλοξενούμενους αφορά τον Κώστα Φορτούνη και τον Γιώργο Μασούρα. Οι δύο Έλληνες μεσοεπιθετικοί έχουν πολύ ψηλό μέσο όρο εκτελέσεων στον στόχο ανά 90 λεπτά (0.80 - 0.70 αντίστοιχα). Ο Φορτούνης προσφέρεται στο 6.00 να σκοράρει στο ντέρμπι και η αντίστοιχη απόδοση για τον Μασούρα είναι στο 5.50.

Επιλογή Απόδοση
Να σκοράρει - Κ. Ντεσπόντοφ (ΠΑΟΚ) 4.35
Να σκοράρει - Μπ. Τόμας (ΠΑΟΚ) 4.00
Να σκοράρει - Α. Σαμάτα (ΠΑΟΚ) 4.00
Να σκοράρει -  Α. Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός) 4.35
Να σκοράρει -  Κ. Φορτούνης (Ολυμπιακός) 6.00
Να σκοράρει -  Γ. Μασούρας (Ολυμπιακός) 5.50

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Ειδικά Ομάδων

Κι αν οι γηπεδούχοι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, με πίεση ψηλά και γρήγορο build up, για τον Ολυμπιακό κινούμαστε σε... αχαρτογράφητα νερά, καθώς αυτός θα είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας που στον πάγκο των Πειραιωτών θα κάθεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Πάντως, τα πρώτα δείγματα από την Πέμπτη και τη νίκη των «ερυθρολεύκων» (1-0) επί της Φερεντσβάρος, έδειξαν ότι στον Ισπανό τεχνικό αρέσει η ομάδα του να έχει την μπάλα στην κατοχή της και να κάνει αυτή «παιχνίδι». Στο 1.95 βρίσκουμε την απόδοση να κάνουν Over 9.5 συνολικές προσπάθειες για γκολ οι «ερυθρόλευκοι».

Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ σε δύο συνεχόμενα ντέρμπι στην «Τούμπα» δεν έχει κερδίσει (ισοπαλία 1-1 με ΑΕΚ, ήττα 1-0 με Παναθηναϊκό) και αν «τριτώσει» το... κακό, είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος να μπει στα playoffs ακόμα και ως τρίτος. Η «Τούμπα» θα γεμίσει, η νίκη είναι απαραίτητη και ο Ολυμπιακός έχει μεν καινούριο προπονητή, έχει όμως και αμυντικά προβλήματα. Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν σε τρία ειδικά. 

Η ώθηση από τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πάντα τεράστια για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία «πληρώνει» 3.15 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η απόδοση (2.20) να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ και να κερδίσει το παιχνίδι.

Ένα ντέρμπι πάντα έχει ένταση, ειδικά στη Θεσσαλονίκη το... ζουν λίγο πιο έντονα. Δε χρειάζεται πολλή σκέψη, αρκεί να ανατρέξουμε στο ματς της Τετάρτης (14/2) όπου χρεώθηκαν από μία κόκκινη οι Τάισον και Μπακασέτας σε μια «κοκορομαχία». Στο 2.07 βρίσκουμε το Over 6.5 συνολικών καρτών, 9.00 η απόδοση να... βγάλει από το τσεπάκι του απευθείας κόκκινη κάρτα ο ρέφερι Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Επιλογή Απόδοση
Ολυμπιακός Over 9.5 συνολικές προσπάθειες 1.95
ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα 3.15
ΠΑΟΚ να σκοράρει το 1ο γκολ και κερδίσει το ματς 2.20
Over 6.5 Συνολικές κάρτες 2.07
Απευθείας κόκκινη κάρτα 9.00

Ο «Δικέφαλος» είναι αήττητος στην έδρα του στη Stoiximan Super League και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, κυρίως στα μετόπισθεν. Αυτήν την αγωνιστική, ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και αναμένεται να δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να βρει γκολ νωρίς και να «κλειδώσει» το ματς.

Ο Ντεσπόντοφ είναι το «πρώτο βιολί» του ΠΑΟΚ και δεν έχει σκοράρει εδώ και δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, οι οποίες είναι πολλές για την κλάση του. 

Τι παίζουμε

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα 3.15

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Να σκοράρει - Κ. Ντεσπόντοφ 4.35

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet