COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1/3)

Betsson: Για το διπλό στο Κάουνας ο Ολυμπιακός (1/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Μαρτίου 2024 - 12:28
01/03/2024 - 12:28
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-dt-zalgiris-osfp-3-1-24.png

Στη «Zalgirio Arena» η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Πρόκειται για κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Η Ζαλγκίρις Κάουνας παλεύει για να περάσει στην postseason της διοργάνωσης, την στιγμή που ο Ολυμπιακός αναζητά αφενός να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο μπάσκετ σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της Ζαλγκίρις Κάουνας προσφέρεται στο 2,02** και το διπλό του Ολυμπιακού πληρώνει στο 1,79** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 89-72 μέσα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» κι έφτασε στις πέντε σερί νίκες επί των Λιθουανών.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μια ομάδα με τεράστια αυτοπεποίθηση αυτή την εποχή. Πρόσφατα κατάκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας επικρατώντας άνετα με 86-70 της Λιετκαμπέλις στον τελικό. Εκείνη ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και πριν από τη διακοπή αγωνιζόταν πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έτσι, είναι έτοιμη να καλωσορίσει τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη έδρα της με την πρόκληση για τη νίκη να είναι μεγάλη.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει 11 νίκες και 15 ήττες έπειτα από 26 αγωνιστικές στη Euroleague. Βρίσκεται εκτός των θέσεων 7-10 που οδηγούν στο play-in, αλλά με τρεις σερί νίκες στον θεσμό και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της, νιώθει πως υπάρχει μονοπάτι που μπορεί να τη βγάλει στην postseason. Γι' αυτό και το ματς με τον Ολυμπιακό όπως και όσα ακολουθήσουν θα είναι «τελικοί» για εκείνη. Πάντως, ο πολύτιμος γκαρντ Νταβίντας Γκεντράιτις δεν είναι στο μάξιμουμ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κι εκείνος σε πολύ καλό σημείο αυτή τη χρονική στιγμή. Γύρισε το διακόπτη στο πρόσφατο Final 8 και παίζοντας εντυπωσιακή άμυνα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας με 69-58 τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Η μεγάλη του επιτυχία και η εξασφάλιση του δεύτερου τίτλου στην τρέχουσα σεζόν μετά το Σούπερ Καπ Ελλάδας δίνει μεγαλύτερη ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. 

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 15-11 ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Euroleague. Πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες πριν από τη διακοπή και τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στον ευρωπαϊκό θεσμό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει εννιά διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και αποδίδει εντυπωσιακά και στις δύο πλευρές του παρκέ με τον σέντερ Μόουζες Ράιτ να έχει ταιριάξει «γάντι» στο ρόλο του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ. Κι ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για την κατάσταση των παικτών που έπαιξαν με τις εθνικές ομάδες τους, στο εσωτερικό του συλλόγου αντιλαμβάνονται τη σημασία του ματς αφού ακολουθούν κι άλλα πιο δύσκολα παιχνίδια. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Το στοίχημα στην Ευρωλίγκα συγκλονίζει αυτή τη σεζόν και ακόμη περισσότερο τώρα που η διοργάνωση βρίσκεται στην τελική ευθεία της regular season και η ανάγκη για νίκες είναι μεγαλύτερη. Κι ο Ολυμπιακός με την εικόνα που δείχνει το τελευταίο διάστημα έχει ενισχύσει τις πιθανότητές του να διεκδικήσει το τρόπαιο και το να πάρει την κούπα δίνεται στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet