COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΑΘΛΑ* ΑΠΟ ΤΗ EUROLEAGUE! (1/3)

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* από τη EuroLeague! (1/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Μαρτίου 2024 - 12:49
01/03/2024 - 12:49
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet-dt-1-3-24.jpg

Στη «μάχη» της EuroLeague ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας στις 20:00.

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες της EuroLeague!

Την 16η του νίκη στην EuroLeague θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και με ρεκόρ 15-11 βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στην Λιθουανία χωρίς τρία γκαρντ, κάτι που δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο ροτέισον. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου - Λόνγκ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Τρεις νίκες σερί μετρά και η Ζαλγκίρις στη EuroLeague πριν την διακοπή, έχοντας ωστόσο πολύ δρόμο μπροστά της για να… πιάσει την 10η θέση. Δύο διαδοχικά «διπλά» έχει πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός στο Κάουνας τα τελευταία χρόνια. Τον Ιανουάριου του 2021 καταγράφεται η πιο πρόσφατη νίκη των γηπεδούχων επί των «ερυθρολεύκων».

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στην Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στη δεύτερη βραδιά της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στις 19:45, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με στόχο την επιστροφή της στις νίκες. Στις 21:00, η Μιλάνο φιλοξενείται από την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι πρέπει να φύγουν με το «διπλό» από την “Ldlc Arena” εάν θέλουν να κρατήσουν… ζωντανές τις ελπίδες τους για την είσοδο στα Playoffs. Μισή ώρα αργότερα, Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας κοντράρονται στο Μόναχο. Αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να ελπίζουν. Η… αυλαία πέφτει στο “Palau”, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μονακό. Κι οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφαία τετράδα και η «μάχη» αναμένεται αμφίρροπη!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet