COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ LIVE STREAMING* ΑΠΟ ΤΗΝ BWIN! (1/3)

Κάθε καλάθι του Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός σε Live Streaming* από την bwin! (1/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Μαρτίου 2024 - 13:02
01/03/2024 - 13:02
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bwin Logo Deltia Typou.jpg

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του περνώντας από την έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός. Τζάμπολ στη "Zalgirio Arena" στις 20:00.

bwin: beat the Champ: €500.000 μετρητά εγγυημένα* & εισιτήριο για τον τελικό του Europa League!

Να εκμεταλλευτεί το εκπληκτικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Ζαλγκρίς Κάουνας, προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές νίκες, που τους έβαλαν στην… κουβέντα για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs, καθώς και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό! Σε πολύ καλή στιγμή στη σεζόν βρίσκεται και η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Η Ζαλγκίρις καταγράφει κι εκείνη σερί τριών επιτυχιών, ενώ εντός έδρας μετρά τέσσερις νίκες στη σειρά! Κάπως έτσι οι Λιθουανοί θέλουν να πατήσουν… γκάζι και μετά το κακό πρώτο μισό της σεζόν να πιέσουν και «παλέψουν» για την είσοδο τους στην πρώτη οκτάδα.

bwin - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με «όπλο» του την άμυνα (κορυφαία της EuroLeague), ο Ολυμπιακός «τρέχει» ρεκόρ 15-11 κι απόψε «ψάχνει« Τρίτη σερί νίκη στο Κάουνας. Οι Πειραιώτες πέρσι επικράτησαν 74-72 στη "Zalgirio Arena", ενώ τον Μάρτιο του 2022 πέρασαν με 84-73. Κορυφαία ομάδα στην επί τοις εκατό ευστοχία πίσω από την γραμμή του τρίποντου είναι η Ζαλγκίρις, η οποία σουτάρει με 40,7%! Δεύτερος κορυφαίος σε δημιουργία, έχοντας μπροστά του μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ολυμπιακός, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να μοιράζουν  19,5 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Κίναν Έβανς αποτελεί την επιθετική… αιχμή των γηπεδούχων, καθώς ο Αμερικάνος με 17,1 πόντους και 4,0 ασίστ μέσο όρο είναι πρώτος στις δύο στατιστικές κατηγορίες για τη Ζαλγκίρις. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet