COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ LIVE STREAMING*! (1/3)

Vistabet - Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός σε Live Streaming*! (1/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Μαρτίου 2024 - 15:05
01/03/2024 - 15:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αναζητά νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά Play – offs. 

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στη EuroLeague!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Ολυμπιακός, ο οποίος και κατέκτησε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Οι «Ερυθρόλευκοι», έδειξαν χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, έβγαλαν πάθος και αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες στη EuroLeague, γεγονός που την έφερε στο 15-11 και πιο κοντά στην εξάδα. Για να κάνει όμως ακόμα ένα άλμα για την απευθείας είσοδο στα Play – offs, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις στη Λιθουανία.

«Η Ζάλγκιρις κυριάρχησε επί της Φενέρ, της Εφές και του Παναθηναϊκού στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ κέρδισε τον Ερυρθό Αστέρα έξω και δείχνει γενικά ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου – Λονγκ, αλλά και τον Μιλουτίνοφ που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας. Δύσκολη αποστολή στο παγωμένο Κάουνας, αφού σε 15 επισκέψεις μετρά 8 ήττες και 7 νίκες. 

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό φεγγάρι η Ζαλγκίρις, απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από το Κάουνας, αφού απέδρασε με σπουδαίο διπλό (91-93) από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Αυτή ήταν η 4η νίκη της στις 5 τελευταίες αγωνιστικές της EuroLeague, γεγονός που την έφερε στο 11-15 διατηρώντας την στο «κόλπο» για τη δεκάδα. Ακολούθησε η κατάκτηση του κυπέλλου Λιθουανίας «Εάν με ρωτούσατε ποια ομάδα μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα φέτος, θα έλεγα ο Ολυμπιακός» είπε ο κόουτς, Τρινκιέρι. Αμφίβολος ο βασικός σέντερ, Μπιρούτις, εκτός ο Γκιεντράιτις. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet