COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ ΜΕ ΠΙΤΕΡΣ ΣΕ SUPER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (1/3)

Στο Κάουνας με Πίτερς σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις ο Ολυμπιακός! (1/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Μαρτίου 2024 - 15:23
01/03/2024 - 15:23
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Stoiximan Logo Deltia Typou.jpg

Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης μετρούν τις δυνάμεις τους στην εκρηκτική Zalgirio Arena. Ανάλυση και Bet Builder προγνωστικά.

Η Ζάλγκιρις υπήρξε η πιο καυτή ομάδα της διοργάνωσης μέχρι την διακοπή, έχοντας μετατρέψει το Κάουνας σε «μαύρη τρύπα» για τους αντιπάλους της. Έδωσε μια απίστευτη κατηφόρα σε Φενέρ και Αναντολού, έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού ενώ πιστοποίησε τη δυναμική της και μακριά από τη Zalgirio Arena κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Απέδειξε δε ότι μπορεί να επιβιώσει σε μάχες διαφορετικής φύσεως και αυτό είναι το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα στην παρούσα φάση.

SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λιθουανοί έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στο αμυντικό κομμάτι παίζοντας περισσότερο με επαφές ενώ έχουν ανεβάσει και τη γραμμή πίεσης τους, λανσάροντας ένα δυναμικό man to man στα ¾. Είναι σημαντικό για τους ερυθρόλευκους να σπάσουν την πίεση στην πρώτη γραμμή άμυνας και να κυκλοφορήσουν τη μπάλα χωρίς λάθη.

Alec Peters: 16+ Πόντοι στο 3.05 από 2.55 σε Super Ενισχυμένη Απόδοση!

Παρότι η δυναμική των γηπεδούχων είναι μεγάλη τη συγκεκριμένη στιγμή, η συνθήκη για τους ερυθρόλευκους δεν είναι κακή. Η Λιθουανική άμυνα έχει ακόμα κενά τα οποία μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στο επιθετικό τακτικό πλάνο του Ολυμπιακού. Είναι μάλιστα αδύναμη σε τομείς που οι Πειραιώτες εμφανίζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί φέτος.

Στη βάση αυτή υπάρχει το πλαίσιο για να έχουν μια άκρως παραγωγική βραδιά οι spot shooters του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το δίδυμο Πίτερς-Κάνααν θα έχει ευκαιρίες για καλές εκτελέσεις και οφείλει να απογοητεύσει τους Λιθουανούς στο παρκέ και στην κερκίδα, φέρνοντας το μομέντουμ σε ελληνικά χέρια. Οι δύο είχαν σημειώσει 47 πόντους με 8/11 τρίποντα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση της Ζάλγκιρις, ο ανεβασμένος Ολυμπιακός έχει καλή τύχη στο Κάουνας. Το ματσάρισμα ευνοεί τους Πειραιώτες γιατί η φύση της άμυνας των Λιθουανών τους δίνει την ευκαιρία να χτυπήσουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δράσεις στο χαμηλό ποστ με τον Φαλ, Pick & Roll με τον Ουόκαπ, εκτελέσεις από θέση και (κυρίως) επίθεση με «κοψίματα» προς το καλάθι. Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι στην αναχαίτιση του Κίναν Έβανς, ελέγχοντας το μέσα-έξω παιχνίδι των γηπεδούχων (Μπιρούτις-Ουλανόβας-Σμιτς). Αναμφίβολα έχουν τις προδιαγραφές για να φέρουν εις πέρας αυτήν τη δύσκολη αποστολή.

Bet Builder με Alec Peters Εύστοχα Τρίποντα 2+ και Χάντικαπ Ολυμπιακός +5.5 σε απόδοση 2.14 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet