COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ-ΑΕΚ BETSSON BC ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ (2/3)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ BETSSON BC δυνατή κόντρα για την εξάδα (2/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Μαρτίου 2024 - 12:43
02/03/2024 - 12:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2-3 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ BETSSON με κορυφαίες αποδόσεις.png

Στην «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ BETSSON BC στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει τον εαυτό του μετά την αναπάντεχη αλλαγή προπονητή μετά το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς θα κάνει ντεμπούτο ο νέος κόουτς Στάθης Νεραντζάκης. Η ΑΕΚ BETSSON BC, από την πλευρά της, βρίσκεται κι εκείνη σε διαδικασία εύρεσης αγωνιστικής ισορροπίας, ενώ έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη για να πλησιάσει στοn στόχο της εξάδας. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,80** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC δίνεται στο 1,97** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της AEK.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια μεταβατική διαδικασία μετά το «διαζύγιο» με τον Φώτη Τακιανό και την πρόσληψη του Στάθη Νεραντζάκη στη θέση του πρώτου προπονητή. Η ομάδα προέρχεται από δύο απανωτές ήττες σε ντέρμπι με τον Άρη Midea (77-63 για το πρωτάθλημα και 76-74 για το Κύπελλο Ελλάδας) και ψάχνει αντίδραση. Με ρεκόρ 8-10 στη Basket League βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και αναζητά νίκη που θα την κρατήσει εκεί.

«Σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα κάνουμε νέο ξεκίνημα. Αφήνουμε πίσω τις αποτυχίες, στο χέρι μας να γυρίσει η κατάσταση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο στο πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα του Νεραντζάκη προς τους παίκτες. Διαθέσιμος ο γκαρντ Τάουνς, δεν είναι στο μάξιμουμ οι ΜακΝίς (σέντερ), Φρίντρικσον (γκαρντ) και Μιχάλακ (γκαρντ), αλλά αναμένεται να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Η ΑΕΚ BETSSON BC δείχνει έτοιμη να κάνει επανεκκίνηση και να «κυνηγήσει» ό,τι καλύτερο μπορεί. Το ρεκόρ της στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι 7-11 και το ματς με τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται κομβικό στην προσπάθεια που κάνει για να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη εξάδα της κατάταξης προκειμένου να αγωνιστεί στον «όμιλο των νικητών» στη δεύτερη φάση της λίγκας.

Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει υποστεί πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία εκείνη από τον Παναθηναϊκό με 79-72 στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η εικόνα της δημιούργησε μια αίσθηση αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας. Η επιστροφή του πολύτιμου φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας επίσης αποτελεί θετικό στοιχείο, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο Τίλμαν (φόργουορντ) και τραυματίας είναι ο Φλιώνης. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο τρόπος διαχείρισης των δυνάμεων των παικτών μιας και ακολουθεί ματς με τη Χαποέλ Χολόν για το Basketball Champions League μεσοβδόμαδα.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ BETSSON BC είχε επικρατήσει με 90-70 του ΠΑΟΚ. Τώρα, συναντιούνται σε άλλες συνθήκες και με το πρωτάθλημα να πλησιάζει στο τέλος της regular season, το στοίχημα στη Basket League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό. Το Over 158,5 συνολικοί πόντοι με παράταση πληρώνει στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση στην Πάτρα

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει τον Άρη Midea σε αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο συλλόγους, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν την 3η θέση πριν το φινάλε της regular season, ενώ έρχεται και σε μια περίοδο που υπάρχουν και κρίσιμες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προ των πυλών.

Προμηθέας Πάτρας κι Άρης Midea κατατάσσονται ανάμεσα στις πιο ισχυρές ομάδες και αναζητούν να επιβεβαιώσουν και πάλι αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ο άσος του Προμηθέα Πάτρας προσφέρεται στο 1,40** και το διπλό του Άρη Midea δίνεται στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Στο Προμηθέας Πάτρας – Άρης Midea τα προγνωστικά παρουσιάζουν δυνατό φαβορί για τη νίκη. Να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε με 77-73 του Άρη Midea στη Θεσσαλονίκη. Ο Προμηθέας Πάτρας έχει ρεκόρ 10-8 (6-3 εντός έδρας) κι είναι 5ος. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Άρης Midea με 11-7 (5-4 εκτός) κι αμφότεροι «κυνηγούν» το 3ο Περιστέρι (12-6).

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Προμηθέας Πάτρας με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του χρησιμοποίησε τη διακοπή για να πάρει κι ανάσες καθώς στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στο μυαλό του έχει και το κρίσιμο ματς με τη Μούρθια την Τρίτη 5 Μαρτίου για το Basketball Champions League.

Ο Άρης Midea  έχασε 76-65 στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των έξι αγώνων και τώρα θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στο πλαίσιο της Basket League μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ κι εκείνος έχει στο νου του και το καθοριστικό νοκ άουτ ματς με την Προμετέι για το EuroCup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Προμηθέας Πάτρας και Άρης Midea έχουν μεγάλες φιλοδοξίες αυτή τη σεζόν κι είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο δρόμο τους. Το Over 154,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,88** όπως και το Under 156,5 (συνολικοί πόντοι με παράταση) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet