COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (2/3)

Vistabet - Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League! (2/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Μαρτίου 2024 - 09:43
02/03/2024 - 09:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Δύσκολες αποστολές για Ρεάλ και Λίβερπουλ, αφού φιλοξενούνται από Βαλένθια και Νότιγχαμ αντίστοιχα.

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στην Premier League!

Εκτός έδρας ήττα 4-2 από την Άστον Βίλα υπέστη η Νότιγχαμ, παρά την προσπάθειά της για ανατροπή. Ηταν η τέταρτη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, γεγονός που την κρατά χαμηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, η επιστροφή βαθμών της Έβερτον έκανε την κατάσταση ακόμα δυσκολότερη, αφού μια ανταγωνίστριά της βρέθηκε από πάνω της στον βαθμολογικό πίνακα. Πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ, ωστόσο εντός έδρας παρουσιάζεται βελτιωμένη, αφού πέτυχε μεγάλες νίκες κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «Κόκκινοι», μετά την εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ αντέδρασαν ιδανικά, πετυχαίνοντας τρεις σερί νίκες, σκοράροντας 3+ γκολ. Παράλληλα, κατέκτησαν το League Cup Αγγλίας, αφού επικράτησαν στην παράταση της Τσέλσι. Σε εξαιρετικό μομέντουμ η ομάδα του Κλοπ, ωστόσο αισθάνεται την καυτή ανάσα των Σίτι, Άρσεναλ, οπότε κάθε απώλεια κοστίζει. Στην τελευταία της επίσκεψη στο «City Ground» γνώρισε την ήττα.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να λυτρώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 1-0 εντός έδρας της Σεβίλλης και διατηρήθηκαν στο +6 από την Χιρόνα. Δεν έπεισε η «Βασίλισσα», ωστόσο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Mε το μυαλό στον επαναληπτικό του Champions League με τη Λειψία, η Ρεάλ θα επιδιώξει να περάσει αλώβητη από το «Μεστάγια». Απόλυτη ισορροπία στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της, έχοντας δυο νίκες, αλλά και ισάριθμες ήττες.

Μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρά η Βαλένθια, η οποία έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Χωρίς ματς από τα μέσα Φεβρουαρίου, αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Γρανάδα λόγω της φονικής πυρκαγιάς σε πολυκατοικία της πόλης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet