COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (3/3)

Sportingbet - Κορυφαίο live στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (3/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Μαρτίου 2024 - 10:05
03/03/2024 - 10:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
aek-pas-4-2-match.jpg

Φινάλε στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, που δοκιμάζονται στις έδρες του Άρη, του ΟΦΗ και της Λαμίας, αντίστοιχα. Τον Βόλο υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 19:30.

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Να ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια της σεζόν θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενείται από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση θέλει να ξεκινήσει στα Playoffs από την 1η θέση και το «τρίποντο» είναι το κύριο ζητούμενο για να πετύχει τον στόχο της. Δύο συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «κιτρινόμαυροι» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης τους απέκλεισε στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Δυσκολεύεται στην Κρήτη

Ακόμα μία καλή εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχοντας ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους κρατήσουν κοντά στους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» είναι μια έδρα που δυσκολεύει αρκετά το «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικό είναι πως στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, μετράει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και δύο ήττες.

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στην Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε σύμμαχο την παράδοση

Το πέμπτο συνεχόμενο «διπλό» στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Λαμίας και να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς με 57 βαθμούς βρίσκονται στην 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την Ένωση, έχοντας την καλύτερη επίθεση (64 γκολ) και την 2η καλύτερη άμυνα (21 γκολ) στο πρωτάθλημα. Η «παράδοση» κόντρα στους Φθιώτες είναι με το μέρος τους, καθώς δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στο «Αθανάσιος Διάκος». 

Έχει το μομέντουμ

Τον καλό του εαυτό δείχνει να βρίσκει ο Ολυμπιακός από τότε που ανέλαβε τις τύχες του ο Μεντιλίμπαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό θα επιδιώξουν κόντρα στον Βόλο, τον οποίο υποδέχονται στο Φάληρο. Η διαφορά από τους τρεις πρωτοπόρους έχει μειωθεί και στον Πειραιά πνέει αέρας αισιοδοξίας όσον αφορά τα Playoffs. Τέσσερις νίκες υπέρ των γηπεδούχων και μία ισοπαλία καταγράφει η προϊστορία των δύο ομάδων όταν έρχονται αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet