COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (3/3)

Vistabet - Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Premier League! (3/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Μαρτίου 2024 - 10:00
03/03/2024 - 10:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ στο κυριακάτικο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ. 

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Άρη. Οι «Πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση μετά τις δυο διαδοχικές απώλειες στη Λεωφόρο με Λαμία και Κηφισιά, ήταν καλύτεροι και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δύσκολη αποστολή στην Κρήτη για την τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας, με το «Τριφύλλι» να έχει μόλις δυο νίκες στις πέντε τελευταίες εξόδους. 

Στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις μια νίκη, αλλά και τρεις ισοπαλίες. Στα θετικά, η επιστροφή βασικών παικτών στη διάθεση του Τερίμ.

Πρώτη ήττα για τον Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στον Βόλο (1-3). Είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και δεν επιθυμούν να μπουν σε περιπέτειες. 

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με «καυτό» Χάαλαντ η Σίτι στο ντέρμπι

Ντε Μπρόινε  και Χάαλαντ ήταν... τρομακτικοί στο ματς κυπέλλου με τη Λούτον, αφού ο Βέλγος μοίρασε τέσσερις ασίστ και ο Νορβηγός πέτυχε πέντε τέρματα στο 6-2 της ομάδας τους. Σε καλό μομέντουμ η Σίτι, μετρά εννέα νίκες στα δέκα τελευταία της παιχνίδια και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τη Λίβερπουλ.

Ο Νορβηγός επιθετικός βρήκε τα πατήματά του και η ομάδα του Πεπ είναι πανέτοιμη για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, μιας και ακολουθεί το ραντεβού τίτλου με τη Λίβερπουλ.

Πισωγύρισμα η εντός έδρας ήττα από τη Φούλαμ (1-2), με τους «Κόκκινους» να είναι σκιά του εαυτού τους και να δέχονται το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ετσι, μπήκε τέλος στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών που κρατούσε τη Γιουνάιτεντ κοντά στην τετράδα.

Έβγαλε αντίδραση στο κύπελλο, όπου πήρε την πρόκριση κόντρα στη Νότιγχαμ. Τρεις ήττες και δυο νίκες ο απολογισμός της στις πέντε επισκέψεις της στο «Etihad».  

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet