PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SERIE A! (4/3)

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στη Serie A! (4/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Μαρτίου 2024 - 14:30
04/03/2024 - 14:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Η Ίντερ θέλει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον τίτλο και στο εντός έδρας ματς με την Τζένοα έχει ιδανική ευκαιρία. Μονόδρομος η νίκη για την Άρσεναλ.

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στη Serie A!

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ, μετατρέπει τη φετινή Serie A σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι «Νερατζούρι» μετρούν έντεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ σε οκτώ από τα εννέα τελευταία διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν! Η ομάδα του Ιντσάγκι είναι στο +12 από τη Γιουβέντους και ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Τζένοα θα την στείλει ακόμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ίντερ έχει οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στις τέσσερις πιο πρόσφατες έχει πετύχει τέσσερα γκολ! Εκτός πλάνων ο Μπαστόνι, επιστρέφουν οι Ατσέρμπι, Τιράμ.

Επιστροφή στις νίκες για την Τζένοα, επικράτησε 2-0 της Ουντινέζε κι έκανε ένα ακόμα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Ομάδα ικανή για… ζημιές εκτός έδρας, δεν έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία ματς.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες της Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ αντέδρασε μετά την ήττα από την Πόρτο (1-0), επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-1 απέναντι στη Νιουκάστλ. Οι «κανονιέρηδες», έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 23 τέρματα παθητικό, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Λονδρέζοι, μετρούν έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν πετύχει 25 γκολ! Η ομάδα του Αρτέτα συνεχίζει τη σκληρή μάχη για το πρωτάθλημα, έχει ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου και το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα πιο βατά μέχρι το τέλος της φετινής Premier League.

H Σέφιλντ δεν πείθει, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και πλέον χρειάζεται άμεσα θετικά αποτελέσματα. Οι «λεπίδες», άλλωστε έχουν τη χειρότερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα και φυσικά τη χειρότερη διαφορά τερμάτων.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet