PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ* ΑΠΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! (5/3)

Sportingbet - Μοναδικά έπαθλα* από το Champions League! (5/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Μαρτίου 2024 - 11:13
05/03/2024 - 11:13
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sporting 5-3-24.jpg

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Champions League.

Η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαν Σεμπαστιάν και η Μπάγερν φιλοξενεί την Λάτσιο στο Μόναχο.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League!

Για το «εισιτήριο» που θα τις δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα «μονομαχήσουν» απόψε Σοσιεδάδ και Παρί Σεν Ζερμέν στην “Reale Arena”. Το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε που ταξίδεψε στην χώρα των Βάσκων με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς από τις 7 Νοεμβρίου «τρέχουν» αήττητο σερί (14 νίκες - 6 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο τίτλος στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι σχεδόν εξασφαλισμένος και το βάρος πέφτει ακόμα μία χρονιά στην κατάκτηση της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά». Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Μαρκίνιος θα αποφασιστεί τελευταίας στιγμή, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός για δύο εβδομάδες. Τα… ρέστα της θα παίξει η Σοσιεδάδ με στόχο να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Οι τελευταίες ημέρες δεν κύλησαν ομαλά στο Σαν Σεμπαστιάν, καθώς μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Μαγιόρκα ήρθε και η ήττα με 3-2 από την Σεβίλλη στη LaLiga. Στα θετικά για τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ η επιστροφή του ηγέτη της ομάδας, Οϊαρθάμπαλ και του εξτρέμ Μπαρενετσέα. 

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες της Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στην “Allianz Arena”, όπου Μπάγερν και Λάτσιο έρχονται αντιμέτωπες με… φόντο την πρόκριση στους «8» του Champions League. To 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ρώμη αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια και η «μάχη» αναμένεται μέχρι τελικής πτώσεως για το πολυπόθητο «εισιτήριο». Το τελευταίο της… χαρτί για την φετινή χρονιά παίζει απόψε η Μπάγερν, η οποία έχει βγει εκτός εγχώριων στόχων. 

Παρά την κακή «φόρμα» που διανύουν οι Βαυαροί αποτελούν φόβητρο για οποιαδήποτε ομάδα επισκέπτεται την έδρα τους και αυτό θα επιδιώξουν απόψε κόντρα στους Ιταλούς. Επιστροφή Ντε Λιχτ και Σανέ στο αρχικό σχήμα σχεδιάζει ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς ως το πιο σημαντικό της χρονιάς. Με αμυντική προσέγγιση θα παραταχτεί η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσει την έκπληξη της. 

Το έργο των «αετών» είναι δύσκολο, ωστόσο, υπάρχει κύμα αισιοδοξίας πως στο τέλος θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet