home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ*! (5/3)

Vistabet - Champions League με μοναδικά έπαθλα*! (5/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Μαρτίου 2024 - 11:27
05/03/2024 - 11:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet 5-3-24.jpg

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Λάτσιο στο κρισιμότερο ραντεβού της σεζόν, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις. 

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στο Champions League!

Με την πλάτη στον... τοίχο βρίσκεται η Μπάγερν, η οποία παίζει απόψε κόντρα στη Λάτσιο όλη τη χρονιά της. Οι Βαυαροί έμειναν εκτός κυπέλλου, στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -10 από την κορυφή, ενώ το κλίμα δεν είναι ιδανικό. Η ομάδα του Τούχελ κινδυνεύει να χάσει όλους τους στόχους της τον Μάρτιο και κόντρα στoυς «λατσιάλι» θα επιδιώξει την ανατροπή (ήττα 1-0 στην Ιταλία) και την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αποτελεί πληγωμένο θηρίο, με τον Τόμας Τούχελ να παίζει τη θέση του στον πάγκο, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει άμεσα την απόλυση. Η παράδοση δεν είναι σύμμαχος για την Μπάγερν, καθώς στις οκτώ τελευταίες περιπτώσεις που ηττήθηκε εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι ευρωπαϊκού νοκ άουτ ραντεβού αποκλείστηκε. 

Μάλιστα, έχει καταφέρει να «γυρίσει» αποτέλεσμα μόνο στις 10 από τις 25 ανάλογες αποστολές της. Ωστόσο, στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια με ιταλικές ομάδες κατάφερε να νικήσει. Οι Βαυαροί θα υποδεχτούν τους Ιταλούς χωρίς τον τιμωρημένο Ουπαμεκανό, αλλά και τους τραυματίες Κομάν, Μποί, Μαζράουι, Σαρ, ενώ Σανέ και Γκνάμπρι είναι αμφίβολοι. 

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη στιγμή, στην πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League, μιας και το γκολ του Ιμόμπιλε στο «Ολίμπικο» της έδωσε το πάνω χέρι. Βέβαια, δεν είναι και στο καλύτερο μομέντουμ, αφού στη Serie A έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, ενδεχόμενος αποκλεισμός ίσως φέρει εξελίξεις, με τον Σάρι να μη βρίσκεται και στην καλύτερη θέση.  

Στις τρεις φετινές εξόδους της στη διοργάνωση μέτρησε μια νίκη, αλλά και δυο ήττες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ροβέλα και Πάτριτς για τους «Λατσιάλι». 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet