home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON (6/3)

Άρης και Παναιτωλικός ένα βήμα από τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson (6/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Μαρτίου 2024 - 11:40
06/03/2024 - 11:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
6-3 Κύπελλο Ελλάδας Betsson.png

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Άρης έχει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μιας κι επικράτησε στην πρώτη συνάντησή τους με σκορ 1-0. Ο Άρης ποντάρει στην έδρα του για να πάρει το εισιτήριο για το καταληκτικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 18 Μαΐου.

Την ίδια στιγμή, ο Παναιτωλικός θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. 

Στο Άρης – Παναιτωλικός οι αποδόσεις του άσου είναι 1,40** και το διπλό του Παναιτωλικού φτάνει στο 9,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ό,τι ο Άρης έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, δύο για τη Super League (3-0, 0-4) και μια στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson (0-1).

Αν πάντως αποτελεί οδηγό η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων ο Άρης έχει και επτά νίκες στα τελευταία εννιά (7-1-1) κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης, που έχει περάσει στα πλέι οφ της Super League, αντιλαμβάνεται πως το να φτάσει και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson είναι ο συντομότερος – κι ο πιο εύκολος – δρόμος για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παίξει στο Europa League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη χρονική στιγμή κι έχει δημιουργηθεί κύμα ενθουσιασμού στο εσωτερικό, αλλά και στο περιβάλλον της ομάδας για την ευκαιρία που έχει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Την περασμένη Κυριακή (3/3) πρόσφερε μαζί με την ΑΕΚ ένα καταπληκτικό ματς στους φιλάθλους με τελικό σκορ 3-3, εντός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, πέραν του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, έχει ανοικτό μέτωπο και στη Super League που είναι πολύ σημαντικό. Με την ομάδα να είναι στα πλέι άουτ, ετοιμάζεται να παλέψει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με δεδομένο, όμως, πως υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη της διαδικασίας των πλέι άουτ (προγραμματισμένη για τις 17/3), ο Παναιτωλικός έχει χρόνο να επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή. Την Κυριακή (3/3) έφερε 2-2 με την Κηφισιά εκτός έδρας για τη Super League. 

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη του Άρη με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον  Karim Ansarifard προσφέρεται στο 4,00** (από 3,65).

Στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λειψία λύνουν τις διαφορές τους για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επιβληθεί με 1-0 στην πρώτη συνάντησή τους, αν και ήταν κατώτερη της αντιπάλου της.

Τώρα, στην έδρα της όπου είναι πάρα πολύ δυνατή θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της για τα προημιτελικά για ακόμη μια σεζόν. Η Λειψία, από την πλευρά της, έχει πίστη στις ικανότητές της και θα πάει για την ανατροπή. 

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 1,55** και το διπλό της Λειψίας δίνεται στο 5,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα εντυπωσιακό παρελθόν κόντρα στις γερμανικές ομάδες όπως καταγράφεται στην παράδοσή της.

Έχει υποστεί μονάχα μια ήττα στα τελευταία 17 παιχνίδια της με εκπροσώπους της Bundesliga. Ποια ήταν η τελευταία ομάδα που νίκησε τη Ρεάλ; Η Λειψία με 3-2 τον Οκτώβριο του 2022. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Εδώ κι εννιά ματς είναι αήττητη με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αυτές οι τρεις ισοπαλίες έχουν καταγραφεί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με δύο από αυτές στα τελευταία τρία. Επιπλέον, από τα τέσσερα τελευταία ματς της δεν άξιζε να πάρει κανένα (2-2-0).

Η Λειψία ήταν καλύτερη, με τη Ράγιο Βαγεκάνο έμεινε στο 1-1, με τη Σεβίλλη νίκησε με 1-0 με αμφιλεγόμενο γκολ, ενώ το περασμένο Σάββατο (2/3) έφερε 2-2 με τη Βαλένθια εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Ισπανίας. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λειψία είναι σε κάπως αντίθετη φορά. Ναι μεν παίζει καλά, αλλά δεν μπορεί πάντοτε να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Έχει δύο νίκες και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αλλά τουλάχιστον πηγαίνει στη Μαδρίτης με το ηθικό ακμαιότατο έπειτα από τη νίκη της με 4-1 επί της Μπόχουμ για τη Bundesliga.

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ματς και δείξαμε πως έχουμε την ποιότητα για να προκαλέσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης, απλά δεν είχαμε την τύχη να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε πως στο δεύτερο ματς θα τα πάμε καλύτερα», είπε ο άσος της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο ενόψει του ματς.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να φτάσει πρώτη στο 3 γκολ η Ρεάλ φτάνει στο 2,95** (από 2,67), πρώτο γκολ στο ματς από την Λειψία στο 3,15** (από 2,87) καθώς και τα Over σε 5,5 κάρτες με 3,30** (από 2,99) και 11,5 κόρνερ στο 3,00 (από 2,72). Με Σούπερ Ενίσχυση προσφέρεται στο 4,10** (από 3,40) το συνδυαστικό: νίκη Ρεάλ Μαδρίτης, Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Vinícius.   

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet