PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ Η ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΗΝ «ΣΚΛΗΡΗ» ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (7/3)

Betsson: Για νέα νίκη η Μπόκα Τζούνιορς στην «σκληρή» έδρα της Ουνιόν Σάντα Φε (7/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Μαρτίου 2024 - 12:13
06/03/2024 - 12:13
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson boca 7-3-24.jpg

Στο «Estadio 15 de Abril» η Ουνιόν Σάντα Φε παίζει με την Μπόκα Τζούνιορς (7/3/2024, 00:15) για την 9η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ του Copa de la Liga Argentina.

Η Ουνιόν Σάντα Φε τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να νικήσει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Από τη μεριά της, η Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζει την προσπάθειά της να βελτιωθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε ανεπανάληπτες αποδόσεις. 

Συγκεκριμένα στο Ουνιόν Σάντα Φε – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις που συναντάμε είναι: Ο άσος της Ουνιόν Σάντα Φε προσφέρεται στο 3,50** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ουνιόν Σάντα Φε – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά έχουν φαβορί. Ωστόσο, η Μπόκα Τζούνιορς καλείται να αποδείξει την αξία της σε μια έδρα όπου τα στατιστικά δεν είναι και υπέρ της. Χαρακτηριστικό είναι πως στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ουνιόν Σάντα Φε ως γηπεδούχο δεν έχει νίκη (0-2-1) κι έχει σημειώσει μονάχα ένα γκολ, ενώ ανεξάρτητα από την έδρα έχει μονάχα μια νίκη σε πέντε ματς.

Η Ουνιόν Σάντα Φε προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Σαρμιέντο εκτός έδρας (με ανατροπή) στην προηγούμενη αγωνιστική του θεσμού. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενή της κι επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια.

Ως τώρα στο πρωτάθλημα Αργεντινής, μετράει τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει βρει ρυθμό κι έχει αναπτύξει μομέντουμ και ο στόχος της, φυσικά, είναι να παραμείνει σε αυτό το μονοπάτι. 

Η Μπόκα Τζούνιορς, από την πλευρά της, είχε λιγότερο χρόνο να προετοιμάσει την αναμέτρηση καθώς έπαιξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/3) απέναντι στην Μπελγκράνο εντός έδρας για το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Είναι μια μεταβατική περίοδος ακόμη στην Μπόκα Τζούνιορς, καθώς έχει νέα διοίκηση υπό τον πρόεδρο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ενώ ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνες που προσελήφθη στην αρχή του έτους προσπαθεί ακόμη να «χτίσει» την ομάδα όπως θέλει και επί του παρόντος βρίσκεται σε διαδικασία όπου περνάει τη φιλοσοφία του στους παίκτες. 

Στο Ουνιόν Σάντα Φε – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Ουνιόν Σάντα Φε, εκτός απροόπτου, θα παίξει σε χαμηλό τέμπο και θα κυνηγήσει να εκμεταλλευτεί στατικές φάσεις κι ευκαιρίες για να βγει στην κόντρα επίθεση.

Η Μπόκα Τζούνιορς θα μπει στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας κυριαρχικό ρόλο και να βρει λύσεις απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα, οπότε αναμένεται να είναι προετοιμασμένη για να κερδίσει πολλά κόρνερ και πως θα προσπαθήσει να πάρει το μάξιμουμ από τέτοιες φάσεις.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Λιγκ Καπ Αργεντινής εντυπωσιάζει με δεδομένο πως υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο τόσο από το πρώτο γκρουπ όσο κι από το δεύτερο. Για την Μπόκα Τζούνιορς η αναμέτρηση είναι κομβική και θα κάνει τα πάντα για να πάρει το τρίποντο. Η επιλογή διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό προσφέρεται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet