home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (6/3)

Novibet: Τετάρτη με μάχες στο Champions League και ενισχυμένες αποδόσεις (6/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Μαρτίου 2024 - 13:27
06/03/2024 - 13:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Combo Promo_ 06.03 Press.jpg

Θα δείξουν τα δόντια τους τα φαβορί ή τα «αουτσάιντερ» θα στήσουν παγίδες;

Την Τετάρτη το βράδυ θα έχουμε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, αφού παίζονται δύο εισιτήρια για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κοπεγχάγη στον δρόμο που έχει χαράξει για να υπερασπιστεί τον τίτλο. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα απέδειξαν από το πρώτο ματς ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν με τη φωτιά και η επικράτηση (1-3) μέσα στη Δανία επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Οι «πολίτες» στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν δείχνουν να πατάνε γκάζι και την Κυριακή νίκησαν (3-1) τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ παραμένοντας διεκδικητές και της Premier League. H Σίτι φέτος μετράει μόνο νίκες στο Champions League και στον όμιλο δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.

Η Κοπεγχάγη ταξίδεψε στην Αγγλία για την ρεβάνς με την Σίτι με το σκεπτικό ότι δεν έχει τίποτα να χάσει. Οι Δανοί με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης σε όμιλο με Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και Γαλατασαράι έστειλαν μήνυμα ότι είναι ικανοί για όλα. Οι παίκτες και ο προπονητής, Γιάκομπ Νίστρουπ διεμήνυσαν ότι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη
1: 1.14 | Χ: 8.30 | 2: 19.00

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία. Οι Μαδριλένοι, μετά το υπέρ τους 0-1 στην Γερμανία, έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά και η πρόκριση μοιάζει με «μονόδρομο». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετράει μόνο νίκες στη φετινή διοργάνωση και στα 2 από τα 3 ματς μέσα στην Μαδρίτη κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Ιθύνων νους της Ρεάλ είναι ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος σε 5 ματς στο Champions League μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ.

Η Λειψία μέσα στην Μαδρίτη θα παίξει τα ρέστα της με στόχο την ανατροπή του σκορ και την μεγάλη έκπληξη. Οι Γερμανοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ματς και δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν καθαρά λόγω αστοχίας στην τελική προσπάθεια. Τα βλέμματα όλων θα είναι καρφωμένα στον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος με τα στατιστικά του (2 ασίστ και 2 γκολ) συγκρίνεται με τον Μπέλιγχαμ.   

Οι «κόκκινοι ταύροι» πέρυσι στη φάση των ομίλων αντιμετώπισαν δυο φορές τη Ρεάλ πανηγυρίζοντας μια νίκη με 3-2 στη Λειψία, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 στην Μαδρίτη.     

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία
1: 1.58 | Χ: 4.55 | 2: 5.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet