home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (7/3)

Betsson: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Μαρτίου 2024 - 10:10
07/03/2024 - 10:10
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
7-3-24  Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ.jpg

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Europa Conference League.

Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου σε ουδέτερο γήπεδο στη Σερβία. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, αλλά και το μομέντουμ που έχει αναπτύξει αφότου προσέλαβε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ώστε να πάρει το πάνω χέρι στη σειρά.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, πάντως, είναι ανταγωνιστική κι έχει το πλάνο της για να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,72** και το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ φτάνει στο 4,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια νίκη σε οκτώ αγώνες εναντίον ομάδων από το Ισραήλ (1-3-4 με 6-14 γκολ), αλλά αυτή την πέτυχε με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-1 το 2010.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, αν και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα είναι φορμαρισμένες. Αν μη τι άλλο, υπάρχει το υπόβαθρο για ένα εξαιρετικό ματς με πλούσιο θέαμα.

Ο Ολυμπιακός αφού τερμάτισε 3ος στους ομίλους του Europa League έπαιξε στα νοκ άουτ πλέι του Europa Conference League και ξεπέρασε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος νικώντας τη δύο φορές με 1-0. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την πλευρά της, είχε πέντε νίκες και μια ήττα στον δεύτερο όμιλο του θεσμού όπου τερμάτισε πρώτη μπροστά από τις Γάνδη, Ζόρια Λούχανσκ και Μπρέινταμπλικ. 

Ο Ολυμπιακός μετά από την απόλυση του Κάρλος Καρβαλιάλ τρέχει σερί επτά νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Οι έξι από αυτές έχουν επιτευχθεί υπό την καθοδήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Την περασμένη Κυριακή (3/3) οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 του Βόλου εντός έδρας για τη Super League και τερμάτισαν στην 3η θέση κι ενόψει των πλέι οφ νιώθουν ικανοί να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτό το σερί είναι η παραγωγικότητα του Ολυμπιακού με 17 γκολ υπέρ, ενώ έχει κρατήσει τέσσερις φορές την εστία του ανέπαφη. 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την πλευρά της, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πιο πρόσφατα. Στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν παίζει με ιδιαίτερο κίνητρο και θέλει πολύ να κάνει μια μακρά πορεία στο θεσμό. Μάλιστα, ο προπονητής της Ρόμπι Κιν βρέθηκε την Κυριακή (3/3) στο Φάληρο και είδε από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου (3-0). 

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 3,30** (από 3,00) και ο συνδυασμός: Νίκη Ολυμπιακού με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον El Kaabi φτάνει στο 4,35** (από 3,95).

Στο «Stadion Maksimir» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμετριέται με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα τη φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που εσχάτως έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της, ποντάρει πολλά στην έδρα της για να πάρει το προβάδισμα, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει ανανεώσει τον ενθουσιασμό του, παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα και είναι έτοιμος για την πρόκληση. 

Οι Κροάτες είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς ο άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσφέρεται στο 2,20** και το διπλό του ΠΑΟΚ φτάνει στο 3,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Κόντρα σε ομάδες από την Κροατία ο ΠΑΟΚ έχει καλή παράδοση 5-2-1 με 15-3 γκολ και δύο από τις νίκες του επιτεύχθηκαν με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2010, αμφότερες με σκορ 1-0.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει σκαμπανεβάσματα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Στην Ευρώπη, τώρα, άρχισε στο Champions League όπου αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα προκριματικά.

Στο Europa League αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Σπάρτα Πράγας και κατέληξε στο Europa Conference League όπου τερμάτισε δεύτερη στον 3ο όμιλο (3-0-3, 10-5 γκολ), πίσω από τη Βικτόρια Πλζεν και μπροστά από τις Αστάνα, Μπαλκάνι. 

Στα νοκ άουτ πλέι οφ έκανε την έκπληξη κι απέκλεισε τη Μπέτις (νίκη 1-0 εκτός, 1-1 εντός). Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, έλαμψε στον 7ο όμιλο του θεσμού με 5-1-0 και 16-10 γκολ καθώς πήρε την πρώτη θέση μπροστά από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Αμπερντίν και Ελσίνκι. 

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εδώ κι εννιά ματς είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (6-3-0) και την περασμένη Κυριακή (3/3) έμεινε στο 1-1 με την Όσιγεκ για το πρωτάθλημα της Κροατίας με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Αυτό ίσως να εξηγεί και γιατί στην Ευρώπη παίζει με διαφορετική προσέγγιση, καθώς εμφανίζεται με μεγαλύτερο κίνητρο και πιο αποφασισμένη. 

Ο ΠΑΟΚ, τώρα, έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα. Αφότου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει τρεις σερί νίκες. Η τελευταία από αυτές ήταν με 2-0 επί της Λαμίας εκτός έδρας για τη Super League.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έκλεισε την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας και θα μπει στα πλέι οφ ως πρωτοπόρος κι εκείνος που εξαρτάται από τον εαυτό του για να πάρει τον τίτλο. Πρώτα, όμως, έχει το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει οι παίκτες του να σκέφτονται τίποτα άλλο. 

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ματς που θα βρει δίχτυα και ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 4,15** (από 3,75).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet