home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΡΗΣ MIDEA (16/3)

Betsson: Η κόντρα για την 3η θέση Περιστέρι-Άρης Midea (16/3)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Μαρτίου 2024 - 12:08
16/03/2024 - 12:08
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
16-3 Περιστέρι-Άρης Midea με κορυφαίες αποδόσεις.png

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου το Περιστέρι φιλοξενεί τον Άρη Midea (16/3/2024) σ' ένα από τα σπουδαιότερα ματς για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της regular season της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει ακόμη στο παιχνίδι η εξασφάλιση της 3ης θέσης. Το Περιστέρι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να κάνει καθοριστικό βήμα, ενώ ο Άρης Midea αναζητά αντίδραση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,17** και το διπλό του Άρη Midea ανέρχεται στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Το Περιστέρι πηγαίνει στο ματς με διάθεση να αποδείξει πως είναι η 3η δύναμη του ελληνικού πρωταθλήματος. Στα στατιστικά το Περιστέρι υπερέχει καθώς έχει ρεκόρ 13-7 κι εντός έδρας βρίσκεται στο 8-2. Ο Άρης Midea στέκεται στο 11-9, ενώ εκτός έδρας έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Στον πρώτο γύρο, ο Άρης Midea είχε επικρατήσει του Περιστερίου με 81-73 στη Θεσσαλονίκη.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Περιστέρι στη Basket League τα πηγαίνει πολύ καλά. Μετράει έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές με πιο πρόσφατη την άνετη επικράτησή του με 74-63 επί του Απόλλωνα Πατρών εκτός έδρας. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από το κρίσιμο ματς με τον Άρη Midea είχε μια άλλη πολύ απαιτητική υποχρέωση. Την περασμένη Τετάρτη (13/3) νίκησε με 76-61 τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ στην Ουγγαρία για το Basketball Champions League. Βέβαια, απέναντι στον Άρη Midea το κίνητρο θα είναι στα ύψη μιας και με νίκη εξασφαλίζει την 3η θέση.

Ο Άρης Midea, στο μεταξύ, δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του και ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες αναζητούν να γυρίσουν τον διακόπτη ώστε η ομάδα να βρει και πάλι ρυθμό. Ο Άρης Midea έχει υποστεί τέσσερις σερί ήττες. Αυτή η αρνητική σειρά αποτελεσμάτων άρχισε με το 76-65 από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίστηκε με το 70-57 από τον Προμηθέα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, ακολούθησε ο αποκλεισμός από το EuroCup κόντρα στην Προμετέι (95-67) και τέλος έχασε εντός έδρας με 73-67 από το Μαρούσι για τη Basket League. 

Στα 10 τελευταία ματς μεταξύ τους το Περιστέρι έχει έξι νίκες και Άρης Midea έχει επικρατήσει τέσσερις φορές. Το στοίχημα στη Basket League καθηλώνει και το Περιστέρι – Άρης Midea είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που προσφέρει η κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Με την προϊστορία να δείχνει πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που προσφέρει έντονα ματς, το Over 148,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,83**, ενώ το Under βρίσκεται στο 1,93** στην πλατφόρμα της Betsson

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά το Μαρούσι υποδέχεται την ΑΕΚ BETSSON BC (16/3/2024) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Πρόκειται για κομβικό ματς με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 6η θέση της κατάταξης που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα play off και παράλληλα σημαίνει πως στον πρώτο γύρο αυτών η 6η δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο. 

Ο άσος του Αμαρουσίου βρίσκεται στο 2,07** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC πληρώνει στο 1,72**. Η Betsson είναι η μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. 

Στο Μαρούσι – ΑΕΚ BETSSON BC τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, το Μαρούσι έχει πάρει τα πάνω του εσχάτως. Πηγαίνει στο ματς με ρεκόρ 7-13 (3-7 εντός έδρας) την στιγμή που η ΑΕΚ BETSSON BC έχει οκτώ νίκες και 12 ήττες (3-7 εκτός έδρας). Το ματς έχει βαρύτητα και για την πιθανότητα ισοβαθμίας. Η ΑΕΚ BETSSON BC είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο με 91-89. 

Το Μαρούσι εδώ και κάτι παραπάνω από ένα μήνα έχει νέο προπονητή τον Νίκο Βετούλα. Σε αυτό το διάστημα έχει δώσει τρία ματς και σε όλα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πίεσε τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» κι έχασε με 93-87 και ακολούθησαν δύο μεγάλες νίκες – αρχικά με 99-73 επί του Απόλλωνα Πατρών εντός έδρας κι έπειτα με 73-67 επί του Άρη Midea στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας αναπτύξει μομέντουμ πηγαίνει στο ματς με την AEK BETSSON BC πιστεύοντας στις δυνατότητές του.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ BETSSON BC, από την πλευρά της, ψάχνει αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες απέναντι στο Μαρούσι. Το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες μεταξύ της Basket League και του Basketball Champions League. Την περασμένη Τρίτη (12/3) έχασε με 100-89 από τη Μούρθια εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπου έχει αποκλειστεί από τη συνέχειά της. Πάντως, μετά την επιστροφή της στη δράση η ΑΕΚ BETSSON BC έχει βρει επιθετικό ρυθμό και οι προσπάθειες στρέφονται στη βελτίωση της άμυνάς της.

Το στοίχημα στο μπάσκετ στην Ελλάδα και τη Basket League συναρπάζει καθώς εξελίσσεται μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μαρούσι και ΑΕΚ BETSSON BC θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της ΑΕΚ BETSSON BC στο πρώτο ημίχρονο με διαφορά 1 έως 5 πόντους προσφέρεται στο 4,60** (από 4,20).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet