PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow «ΜΑΧΗ» ΤΙΤΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ ΜΕ BET BUILDER ΣΤΗΝ BETSSON (3/4)

«Μάχη» τίτλου Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με Bet Builder στην Betsson (3/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Απριλίου 2024 - 12:17
03/04/2024 - 12:17
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
03-04 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.png

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play – offs της Super League.

Για τον Παναθηναϊκό η νίκη είναι μονόδρομος καθώς προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ στο στόχαστρο έχει και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson σε μια σεζόν που μπορεί να ολοκληρωθεί με νταμπλ. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, παλεύει για να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,80** με το διπλό της ΑΕΚ να βρίσκεται στο 2,52** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμη είναι και η οψιόν του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που συμβάλλει στην ενίσχυση των αποδόσεων και δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ τα προγνωστικά προϊδεάζουν για ένα ντέρμπι με τα όλα του. Εξάλλου στις δύο συναντήσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League χάρισαν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2. Από την πλευρά της παράδοσης, στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για το πρωτάθλημα με γηπεδούχους τους «πράσινους», ο απολογισμός είναι 33-27-13.

Για τον Παναθηναϊκό αυτό είναι το τρίτο απανωτό πολύ απαιτητικό ματς στα play – offs μιας και άρχισε με πρόγραμμα φωτιά. Στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και στη δεύτερη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 3-2 την περασμένη Κυριακή (31/3). Τώρα, στο εσωτερικό του γίνεται αντιληπτό πως η νίκη με την ΑΕΚ είναι απαραίτητη προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές του να πάρει τον τίτλο.

Στην ΑΕΚ πηγαίνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση στο ματς. Αφενός γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλό ρεκόρ κόντρα στις υπόλοιπες «μεγάλες» της Super League και αφετέρου γιατί απέναντι στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» αήττητο σερί πέντε αγώνων ανεξαρτήτως έδρας με δύο νίκες σε αυτές τις αναμετρήσεις. Την περασμένη Κυριακή (31/3) η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό εντός έδρας και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο στοίχημα νικητής της Super League η ΑΕΚ δίνεται στο 1,70** να σηκώσει και πάλι την κούπα, ενώ ο Παναθηναϊκός πληρώνει 11,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Με στόχο την ανατροπή των προγνωστικών το Περιστέρι στη Βόννη

Στο «Telekom Dome» η Βόννη υποδέχεται το Περιστέρι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Η σειρά είναι best – of – three που σημαίνει πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες περνάει και στα ημιτελικά όπου θα συναντήσει τη νικήτρια του Τενερίφη – Τόφας.

Υπάρχει μεγάλο φαβορί στο ματς καθώς ο άσος της Βόννης πληρώνει 1,42** και το διπλό του Περιστερίου φτάνει στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι δύο ομάδες θα παίξουν και πάλι στις 10/04 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου του Περιστερίου.

Το ματς Βόννη – Περιστέρι έχει σαφή προγνωστικά, αλλά από την άλλη τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ με το Περιστέρι να έχει διαψεύσει αρκετές φορές ως τώρα τις προβλέψεις στην εντυπωσιακή πορεία του στη φετινή διοργάνωση. Η Βόννη, πάλι, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση.

Στα στατιστικά, το Περιστέρι είναι πολύ καλύτερο σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα με 39% έναντι 33,9%. Η Βόννη, πάλι, υπερισχύει στα δίποντα με 58% έναντι 50,2% καθώς σημειώνει περίπου 4 πόντους παραπάνω στη ρακέτα (35 έναντι 31,3).

Στο Βόννη – Περιστέρι το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παραμείνουν εντός του ρυθμού τους. Βέβαια, από τακτικής πλευράς το ματς θα έχει έντονο ενδιαφέρον με δεδομένο πως έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Η Βόννη είναι καλή επιθετικά και παίζει από μέσα προς τα έξω, ενώ το Περιστέρι βασίζεται στην άμυνά του και πολλές φορές στο περιφερειακό του σουτ.

Το Basketball Champions League έχει μπει στο πιο θεαματικό σκέλος του με τις ομάδες να κυνηγούν τη δόξα και την ιστορία. Οι Γερμανοί προσφέρονται 4ο φαβορί στο 10,00** και 5ο το Περιστέρι με απόδοση 20,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κόντρα στο μεγάλο φαβορί ο Προμηθέας Πάτρας

Στο «Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena» η Ουνικάχα Μάλαγα που είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Basketball Champions League με απόδοση 2,10** υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας. Η σειρά είναι best – of – three, δηλαδή η πρώτη ομάδα που θα πάρει δύο νίκες προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Όποια περάσει στο Final 4, που θα γίνει στο Βελιγράδι (26-28/04), θα παίξει με τη νικήτρια του Μούρθια – Λούντβιγκσμπουργκ.

Ο άσος της Ουνικάχα Μάλαγα βρίσκεται στο 1,12** και το διπλό του Προμηθέα Πάτρας φτάνει στο 5,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο «Δημήτρης Τόφαλος» στις 09/04.

Η Ουνικάχα Μάλαγα από την αρχή της σεζόν λογαριαζόταν ως μια από τις δυνατές διεκδικήτριες του τίτλου, ενώ όσο προχωρούσε η διοργάνωση γινόταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να αποδώσει σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ωστόσο, ο Προμηθέας Πάτρας στο Basketball Champions League, αλλά και στη Basket League έχει αποδείξει πως οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να τον υποτιμήσουν.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα στατιστικά για το Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας εντοπίζουν και τις διαφορές των δύο αντιπάλων. Έχουν μεν το ίδιο ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς (47%), όμως, η Ουνικάχα Μάλαγα υπερισχύει σημαντικά στις βολές, στους πόντους από τον πάγκο και στους πόντους στο «ζωγραφιστό». Ο Προμηθέας Πάτρας είναι σαφώς πιο εύστοχος από το τρίποντο.

Η Ουνικάχα Μάλαγα μπορεί να έχει την εμπειρία με το μέρος της, αλλά και να προέρχεται από το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου είναι η μόνη που μπορεί να ακολουθήσει κάπως το ρυθμό της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κι ο Προμηθέας Πάτρας διαθέτει τα όπλα του και είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ποιοτικότερα σύνολα. Ο Προμηθέας Πάτρας θα παλέψει για την υπέρβαση, ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα συνηθίζει να βγάζει μεγάλα σκορ στα παιχνίδια της. Το Over 159,5 στο σύνολο πόντων προσφέρεται στο 1,88** με το Under να τοποθετείται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet