PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (3/4)

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (3/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Απριλίου 2024 - 10:47
03/04/2024 - 10:47
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sportingbet Logo Deltia Typou.jpg

Με το αθηναϊκό ντέρμπι συνεχίζονται απόψε τα Playoffs του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 21:00, o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο ΠΑΟΚ τη Λαμία στην Τούμπα.

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ πέφτει απόψε η… αυλαία της 3ης αγωνιστικής των Playoffs του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Κι οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Στο «τριφύλλι», η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή έχει χαρακτηρίσει την αποψινή αναμέτρηση ως τελικό… επιβίωσης για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Οι «πράσινοι» θα ψάξουν τους βαθμούς για να παραμείνουν εντός διεκδίκησης του τίτλου. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο Παλάσιος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σπόραρ, Αϊτόρ και Σένκεφελντ. Η νίκη στο φινάλε κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια κράτησε την Ένωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την 2η θέση και τον ΠΑΟΚ. Απόψε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει το «τρίποντο», για να διατηρηθεί στην κορυφή και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Νοκ – άουτ παραμένει ο Στάνκοβιτς για τον «δικέφαλο αετό». Στην αναμέτρηση του 1ου γύρου, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο, με την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού να καταγράφεται πέρσι με ίδιο σκορ.

Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν σε Live Streaming*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο εύκολες αποστολές έχουν θεωρητικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Άρη στο Φάληρο, με στόχο την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα. Η εμφάνιση της ομάδας του Μεντιλιμπάρ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ενθαρρυντική, ωστόσο, στο φινάλε τα πάντα… στράβωσαν. Οι οκτώ βαθμοί από την κορυφή κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των Πειραιωτών που θα… παλέψουν έως το τέλος για ό,τι καλύτερο. Στον «δικέφαλο του βορρά», η νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παράμεινε σε απόσταση… αναπνοής από την ΑΕΚ και απόψε σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Ένωσης μπορεί να πατήσει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet